• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Sėkmingas metas, bet tai nereiškia, kad galima leistis į avantiūras. Raskite daugiau laiko vaikams. Iki pietų susitikite su mylimu žmogumi, jei jums reikia susitaikyti.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Judinkite įstrigusius reikalus, skirkite susitikimus dalykiniais klausimais su svarbiais žmonėmis. Šiandien gali pavykti prastumti svarbų reikalą.

REKLAMA

Dvyniai Pats laikas užmegzti su kuo nors sąjungą, kreiptis pagalbos, paramos. Iki pietų puikus metas taikytis su antrąja puse: nebijokite parodykite iniciatyvos.

Vėžys Šiuo metu sau nekelkite aukštų reikalavimų. Palanki diena spręsti skolų, mokesčių problemas. Ieškokite patarėjų, pagalbininkų.

Liūtas Šaunus metas – jus išgirs, supras, įvertins, pagerbs. Užmegztos pažintys, įvykę susitikimai gali kai ką pakeisti jūsų gyvenime, bus perspektyvūs, ilgalaikiai. Užsiimkite svarbiausių reikalų tvarkymu.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Būkite atkaklūs, gerbkite jums pavaldžių asmenų ir draugų nuomonę. Iki pietų verta spręsti bendravimo su draugais nesklandumus.

Svarstyklės Teks nemažai bendrauti, draugams, giminaičiams, mylimam žmogui padėti. Nebijokite būti dosnūs – greitu laiku viskas sugrįš.

Skorpionas Imkitės tik to, kas iš tiesų neatidėliotina, – visa kita atidėkite rytdienai. Prieš apsispręsdami svarbiu klausimu įsiklausykite į intuiciją.

Šaulys Šaunus laikas: aplinkiniams darysite nemenką įspūdį ir įtaką. Tai geras metas perimti iniciatyvą į savo rankas tiems, kurie nepasitiki savo jėgomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Šios dienos pasiūlymai, susitarimai, sudaryti sandoriai perspektyvūs, tačiau greitos naudos nebus. Rytą verta aiškintis santykius sutuoktiniams, norint susitaikyti.

Vandenis Palanki diena aktyviai veiklai, reikalams tvarkyti. Pasistenkite kuo daugiau nuveikti – jau rytoj nieko nebesinorės daryti.

Žuvys Pasiseks kantriems, tiems, kurie ilgai laukė, brandino kokią nors idėją. Tiesa, gerų postūmių iš karto nepajusite. Aktyvių veiksmų nesiimkite, niekur nerizikuokite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų