REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
37
Šakių „Vytis“ - Vilniaus „Perlas-MRU“ (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Šakių „Vyčio“ komandą į priekį vedęs Dovydas Redikas – geriausias ekipos spalio mėnesio žaidėjas.

37

Šakių „Vyčio“ komandą į priekį vedęs Dovydas Redikas – geriausias ekipos spalio mėnesio žaidėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lygių nei „Vytyje“, nei visoje Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) neturėjęs gynėjas per 29 minutes pelnydavo po 21,9 taško, atkovodavo po 3,6 kamuolio, atlikdavo po 3,6 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo net po 23,8 naudingumo balo.

REKLAMA

D.Redikas pagal rezultatyvumą bei naudingumą pirmavo visose NKL pirmenybėse, o taip pat pasižymėjo ir puikiais sugebėjimais provokuoti pražangas – vidurkis siekė 7,5 pražangos. Šis rezultatas – taip pat geriausias ne tik komandoje, bet ir lygoje.

„Kiekvienas toks įvertinimas yra be galo malonus, o ypač man dabartinėje situacijoje. Prabėgo dar nedaug laiko, būtų malonu, kad tokio įvertinimo sulaukčiau ir po sezono. Žinoma, taip pat smagu, kad su tokiu mano indėliu laimi komanda“, – kalbėjo D.Redikas.

REKLAMA
REKLAMA

Gynėjas taip pat pabrėžė, jog tokie jo demonstruojami rezultatai – nėra riba. Ateityje galima bus išvysti dar įspūdingesnių pasirodymų.

„Kai įgausiu optimalią formą, viskas bus dar geriau. To tikėtis ne tik galima, bet ir reikia. Gėrės ir forma, ir rezultatai. Stengiuosi kuo daugiau laiko praleisti salėje, tobulintis, tad su laiku viskas turėtų būti tik geriau“, – vylėsi krepšininkas.

Spalio mėnesį „Vytis“ savo gretose turėjo ir geriausią lygos kovotoją dėl atšokusių kamuolių – Karolį Brusoką, kuris sugriebdavo vidutiniškai po 10,3 kamuolio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pažymėsime tai, kad spalio mėnesį dar bus sužaistos dvejos NKL rungtynės, tačiau „Mažeikių“, Molėtų „Ežerūno-Kario“ ir Panevėžio „Lietkabelio-2“ žaidėjai praktiškai neturi jokių šansų aplenkti „Vyčio“ atstovus.

Taip pat prisiminsime, jog NKL sezoną „Vytis“ pradėjo trimis pralaimėjimais, tačiau vėliau iškovojo penkias pergales paeiliui ir turnyrinėje lentelėje šiuo metu užima ketvirtą poziciją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų