• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Apie Miklusėnuose namie siautėjantį vyrą ir šūvius Alytaus policijai pranešta vakare. Atskubėję policijos pareigūnai name rado lavoną su šautine žaizda.

REKLAMA
REKLAMA

Anot kaimynų, 69-erių vyriškis kilus konfliktui ėmė mušti sugyventinę ir net kartą į ją šovė. Moteris išbėgo į lauką.

REKLAMA

„Apie pusę aštuonių, kai buvo sporto varžybos, krepšinis, mes su vyru žiūrėjom prie atdaro lango. Staiga išgirdau baisingą šauksmą: Onute, gelbėk, gelbėk. Iš karto aš bėgte atbėgau ir pribėgau čia prie savo tvoros.

Atbėgo kaimynė, visa kruvina, veidas kruvinas, galva kruvina, krūtinė, rankos, visi drabužiai kruvini, visa nubalusi, atsirėmė ant tvoros – aš mirštu, gelbėk“, – pasakoja kaimynė.

Kaimynė iškvietė medikus. Paaiškėjo, kad kulka prašvilpė sumuštajai pro šalį, bet vyras, matyt, galvojo, kad pataikė. Sudaužytai sugyventinei prireikė medikų pagalbos. Suteikę pagalbą vietoje medikai nusprendė moterį vežti į ligoninę.

REKLAMA
REKLAMA

„Greitoji atvažiavo, ją pasiėmė į mašiną, paskui policija dar vieną išsikvietė ekipažą, buvo dvi mašinos ir paskui jie nuėjo į vidų. Kiek paskui supratau, rado jį nebegyvą, dar greitosios darbuotojai elektros šoką bandė, paskui pasakė, kad pusė valandos jis jau miręs, nusišovęs“, – kruviną vakarą prisimena kaimynė.

Vyro krūtinėje aptikta šautinė žaizda. Spėjama, kad vyras nusišovė pats – ginklas rastas po kūnu. Kaimynai sako, kad daug metų gyveno šalia, bet nesipyko.

„Su tuo žmogumi tai mes gyvenome nuo pat pradžių, praktiškai, kaip pasistatėme namus. Labai jau daug metų. Na, jis buvo toks uždaras žmogus, bet mes su juo niekada nekonfliktavome, prie tvoros visada pasikalbėdavome, dar iš vakaro su juo kalbėjausi – nieko negaliu pasakyt, kad taip... Įtarti, kad taip gali atsitikti, tikrai negalėjau“, – teigia moteris.

Žmonės sako, kad vyriškio pyktį galėjo sukelti tai, kad vos kelis mėnesius kartu gyvenusi moteris jį sugalvojo palikti. Anot policijos, šautuvas savadarbis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų