REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienu geriausių plaukiku tarp vyrų Kazanėje vykusiame pasaulio čempionate pripažintas 23 metų kinas Sunas Yangas padarė tai, kas netelpa į jokius rėmus. Apšilimo baseine Brazilijos plaukikę užpuolusi žvaigždė dėl šio incidento net buvo priverstas praleisti 1500 m laisvuoju stiliumi plaukimo finalą.

REKLAMA
REKLAMA

Aukso medalius 400 ir 800 m plaukimo laisvu stiliumi medalius laimėjas Sunas Yangas negalėjo nuslėpti incidento su 22 metų Larissa Oliveira – šios komanda apie tai informavo FINA vadovybę.

REKLAMA

„Jis norėjo visą apšilimo baseiną turėti sau, o Larissai tai nepatiko. Ji pasakė pora žodžių ir Sunas durė jai pirštu į veidą ir mėgino dar jai įspirti“, - pasakojo užsienio žurnalistams brazilų treneris Alberto Silva. Tiesa, didelių kūno sužalojimų L. Oliveira nepatyrė.

Kiek anksčiau dėl teigiamo dopingo testo vos tris mėnesius diskvalifikacijos gavęs Sunas Yangas apie atsisakymą plaukti 1500 m finale turėjo savo paaiškinimą: „Apšilimo baseine pajaučiau širdies negalavimus. Su gydytojais ir treneriais nusprendžiau nedalyvauti finale.“

Dėl tokios priežasties incidento auka tapusi brazilė gali tik pasijuokti. „Aš papasakojau viską Tarptautinei plaukimo federacijai. Kinijos komandos vadovas buvo atėjęs ir atsiprašė“, - teigė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų