REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Padėka abiturientams (nuotr. Organizatorių)

Sostinės širdyje – Vilniaus rotušėje pagerbti geriausi sostinės abiturientai – 156 pažangiausiems moksleiviams Vilniaus meras Remigijus Šimašius įteikė padėkas.

9

Sostinės širdyje – Vilniaus rotušėje pagerbti geriausi sostinės abiturientai – 156 pažangiausiems moksleiviams Vilniaus meras Remigijus Šimašius įteikė padėkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Iškilmingas šventinis renginys prasidėjo tautiškos giesmės giedojimu, abiturientams ir jų tėveliams koncertavo operos solistas Remigijus Sabaliauskas ir Vilniaus Karoliniškių muzikos mokyklos ugdytiniai, sveikino Vilniaus meras Remigijus Šimašius.

REKLAMA

„Jūs esate dvidešimt penktoji abiturientų laida, gaunanti diplomus nepriklausomoje Lietuvoje. Pirmiausia, linkiu mokėti naudotis savo laisve. Naudotis protingai, kūrybiškai, atsakingai. Kad gyvenimas būtų garbingas ir laimingas, jums reikia trijų dalykų: išminties, kurios, manau, tikrai jums netrūksta, sąžinės, kad naktys būtų ramios, o dienos – smagios, ir drąsos. Pastarosios, man atrodo, dažniausiai mums ir trūksta. Drąsos – apsisprendžiant, renkantis gyvenimo kelią, drąsos – pasirinkti, tai, kas prie širdies. Manau, tokio kokteilio pakanka, kad atsakingai pasirinktumėte profesiją ir sėkmingai keliautumėte gyvenimo keliu.

REKLAMA
REKLAMA

Jūs visi esate privilegijuoti, nes esate geriausi, todėl viskas jums seksis kuo puikiausiai. Tad sveikinu su nauju ir gražiu gyvenimo puslapiu, kurį šiandien atverčiate! Kad ir kur begyventumėt, linkiu sėkmės – darbuose, asmeniniame gyvenime, profesinėje veikloje“, – savo kalboje sakė Vilniaus meras. Vilniaus mokyklose po 2 šimtukus gavo 105 abiturientai. 4 šimtukus gavo 14 abiturientų iš Jėzuitų gimnazijos, Licėjaus, Mykolo Biržiškos ir Žvėryno gimnazijų. 3 šimtukus – 37 abiturientai iš Šiuolaikinės mokyklos centro, Jėzuitų, Jono Basanavičiaus gimnazijų, Licėjaus, Mykolo Biržiškos, Grigiškių „Šviesos" gimnazijų, Šeškinės vidurinės mokyklos, Vilniaus Šolomo Aleichemo ORT, Žemynos, Žirmūnų gimnazijų. Po 2 šimtukus gavo105 abiturientai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Už puikų mokinių parengimą brandos egzaminams buvo padėkota ir daugiausiai 100-kų surinkusioms mokykloms bei jų vadovams:

Vilniaus licėjuje surinkta 212 šimtukų ( direktorius Saulius Jurkevičius)

Mykolo Biržiškos gimnazijoje – 93 šimtukai (direktorius Valdemaras Kaupinis)

Žirmūnų gimnazijoje – 77 šimtukai (direktorius Edmundas Grigaliūnas)

Jėzuitų gimnazijoje – 72 šimtukai (Artūras Sederevičius)

Gabijos gimnazijoje – 27 šimtukai (direktorė Vilija Klimavičienė)

Žvėryno gimnazijoje 24 šimtukai (direktorė Daiva Žiurienė)

Užupio gimnazijoje – 22 šimtukai (direktorė Virginija Navickienė)

Simono Daukanto gimnazijoje – 20 šimtukų (direktorė Jolanta Gertruda Knyvienė)

Vytauto Didžiojo gimnazijoje 19 šimtukų (direktorė Danutė Bronė Puchovičienė)

Žemynos gimnazijoje – 18 šimtukų (direktorė Rūta Krasauskienė)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų