REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį įvyko "Žmogaus - voro 3" (Spider-Man 3), naujausio ir veikiausiai paskutinio vienos sėkmingiausių kino frančizių filmo, premjera, per kurią tūkstančiai gerbėjų šūksniais sveikino juostos žvaigždes Tobey Maguire`ą (Tobį Magvairą) ir Kirsten Dunst.

REKLAMA
REKLAMA

Sprendimas pristatyti antrąjį tęsinį ne Jungtinėse Valstijose, bet Japonijoje, kur šis filmas turi daugybę gerbėjų, laikomas apgalvotu žingsniu, nes greitai auganti tarptautinė rinka gali gerokai padidinti kino kasų pajamas.

REKLAMA

Pagal rinkodaros planą, kuriuo siekiama, kad "Žmogaus - voro 3" pelnas nenusileistų savo pirmtakams, kartu surinkusiems iš viso 1,6 mlrd. dolerių, iškilmingos filmo premjeros taip pat numatytos Londone, Romoje, Berlyne, Madride, Maskvoje, Niujorke ir Stokholme.

Per premjerą Tokijuje ant raudo kilimo duodamas interviu, T.Maguire`as sakė, kad jam patinka naujausia "Žmogaus - voro" dalis.

"Ji labai skiriasi nuo "Žmogaus - voro 2". Tai visiškai kitoks filmas. Manau, mes pasielgėme gerai, pratęsdami pirmosios ir antrosios dalies istorijas, bet nuėjome toliau ir pasinaudojome savo patirtimi geresniam filmui sukurti", - teigė jis.

REKLAMA
REKLAMA

T.Maguire`as mėgino išvengti bet kokių užuominų, ar jis vaidins ir trečiajame tęsinyje, jeigu toks bus kuriamas. Tačiau jis gerbėjams sakė, kad Tokijas yra vienas iš kelių pasaulio miestų, tinkančių žmogui - vorui, kuris šokinėdamas nuo vieno dangoraižio prie kito rezga voratinklius tarp aukštų pastatų.

"Jeigu kursime ketvirtąjį filmą, galbūt žmogui - vorui reikės atvykti į Tokiją", - prieš premjerą teigė jis grupei džiūgaujančių gerbėjų.

Nors tęsiniai nebūna tokie sėkmingi kaip pirmieji filmai, kai kurie kino ekspertai mano, kad "Žmogus - voras 3" gali patraukti naujus gerbėjus įmantriu siužetu.

Pirminė Japonijos žiūrovų reakcija buvo teigiama.

"Šis filmas geresnis už "Žmogų - vorą 2". Jis yra žmogiškesnis, atsirado daugiau įtampos tarp Piterio Parkerio ir jo žmogaus - voro personažo", - teigė kino kritikas Kumiko Hayashida (Kumikas Hajašida), rašantis pramogų pasaulio tinklalapiams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų