REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Kinijoje užfiksuota, kaip per plauką pavyko išgyventi krano mašinistui. Per akimirką jam teko staigiai pasirinkti – stovėti vietoje ar bėgti į šoną. Sprendimas išgelbėjo jam gyvybę.

REKLAMA
REKLAMA

Baisią, bet ir laimingai pasibaigusią akimirką užfiksavo kraujo donorystės autobusas. Lyg sutapimas – kraują vežanti mašina vos nepareikalavo dar kraujo per avariją. Štai vairuotojas pastebi priekyje stabdantį mikroautobusą, bando pats stabdyti, bet tai nepadeda. Kliudo priešpriešais važiuojantį sedaną ir... savo akimis mato, kaip žūties per plauką išvengia šalikelėje stovinčio krano mašinistas.

REKLAMA

„Važiavau iš Heishano į Leibiną. Pamačiau, kad priekyje stabdo mikroautobusas, dar lenda kita mašina, o kita šone prisiparkavusi. Man buvo per vėlu stabdyti. Bet paspaudžiau pedalą, o mašina nestojo. Dar ir kelias buvo slidus“, - pasakoja autobuso vairuotojas.

Autobuso vairuotojas dėl incidento kaltina neva sugedusius stabdžius. Gerai tai, kad viskas pasibaigė kur kas laimingiau nei galėjo pasibaigti. Per sekundės dalį nusprendęs sprukti krano mašinistas padarė teisingą sprendimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų