REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 LRT Televizijos naujienų tarnyba, LRT.lt

 LRT Televizijos naujienų tarnyba, LRT.lt

REKLAMA

Ketvirtadienį Rusijoje turėjo būti pradėtas rodyti trileris „44-asis vaikas“ – gana baisi istorija su Tomu Hardy ir Gary Oldmanu apie niūrius paskutiniuosius Stalino valdymo metus, bet rusai kino salėse šios Holivudo juostos nepamatys, nes Rusijos kultūros ministerija atšaukė visus jam išduotus leidimus.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvoje šis filmas turėtų pasirodyti kitą savaitę.

Likus vienai dienai iki Holivudo dramos „44-asis vaikas“ premjeros – tai filmas kuris pasakoja niūrią istoriją apie žudiką maniaką Stalininėje Sovietų sąjungoje, Rusijos kultūros ministerija jį rodyti uždraudė.

REKLAMA

Pagal 2008 m. Tomo Robo Smitho bestselerį sukurtas filmas, kurį planavo rodyti „Gazprom media“ holdingui priklausanti kompanija, ir kuriame pagrindinį vaidmenį vaidina H. Oldmanas, turėjo visus leidimus, buvo įgarsintas ir paruoštas rodymui Rusijoje.

Tačiau kultūros ministerija paskutinę minutę paskelbė, kad dėl istorinių faktų iškraipymo, dėl savotiško prieškarinių, karo ir pokario įvykių traktavimo ir bei pavaizduotų sovietinių piliečių charakterių šio filmo pergalės antrajame pasauliniame kare 70-mečio išvakarėse rodyti negalima.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų