REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip interneto laikais apsisaugoti nuo „piktos akies“?

Bet kam dalindami savo nuotraukas – rizikuojate

Jei bent kartą buvote pas būrėją ar astrologą ir norėjote ką nors sužinoti apie jums svarbų žmogų, jūsų greičiausiai paprašė ir to žmogaus nuotraukos. O interneto platybėse apstu įvairiausių „ritualų“, kuriais pasinaudoję neva „užkalbėsite“ kitą žmogų. Juos atliekant, aiškina žinovai, taip pat reikia turėti to žmogaus nuotrauką…

Jei bent kartą buvote pas būrėją ar astrologą ir norėjote ką nors sužinoti apie jums svarbų žmogų, jūsų greičiausiai paprašė ir to žmogaus nuotraukos. O interneto platybėse apstu įvairiausių „ritualų“, kuriais pasinaudoję neva „užkalbėsite“ kitą žmogų. Juos atliekant, aiškina žinovai, taip pat reikia turėti to žmogaus nuotrauką…

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gerai, jei tai tik pokštas, o jūs neketinate linkėti kitam pikto. O jei vis dėlto pavyks? Galų gale, ar visi drįstume teigti, jog tai, kas pasakojama apie nužiūrėjimus, užkeikimus ir kitus panašius dalykus – tik pasakos? Tad gal vis dėlto nedalinti savo nuotraukų į kairę ir dešinę, o jei jau keliame jas į socialinius tinklus (kaip gi šiais laikais be jų?) padarykime jį tą, kad per jas piktavaliai negalėtų mūsų paveikti. Paprasčiausiai, dėl viso pikto. Kaip tai padaryti, pataria svetainės kartomantija.lt autoriai.

REKLAMA

Jei išsiskyrėte, susigrąžinkite savo nuotraukas

Nuotraukos – tai ne vien atvaizdai. Iki šiol yra žmonių, tikinčių, kad fotografijos atima žmogaus sielą, ir tam tikra prasme šis prietaras nėra iš piršto laužtas. Nuotraukose fiksuojamas mūsų energetinis laukas, todėl per jas galima užmegzti nematomus ryšius su mūsų energetiniu lauku.

Būtent dėl to turint žmogaus nuotrauką galima burti kortomis ar per atstumą pasinaudoti kitomis mantinėmis sistemomis ir jį nužiūrėti, prakeikti ar kitaip energetiškai paveikti. Gali būti, kad nuostata, jog fotografuoti žmones be jų sutikimo yra neetiška, atsirado ir dėl to, daro prielaidą svetainės autoriai.

REKLAMA
REKLAMA

Jei norite apsisaugoti nuo nužiūrėjimo, prakeikimo ar kitokio „sugadinimo“, akylai saugokite savo nuotraukas: nemėtykite jų kur papuola, bet laikykite sudėtas į albumus, nedalinkite nepažįstamiems ar mažai pažįstamiems žmonėms.

Nepalikite savo nuotraukų ir buvusiems partneriams ar sutuoktiniams – jei jūsų keliai išsiskyrė, susigrąžinkite nuotraukas, nes jei pats žmogus ir nelinkės jums nieko pikta, už jo būsimus draugus ir drauges bei mylimuosius jis negali atsakyti. Ir kas žino, kokios mintys suksis jų galvose… Nuotraukas galima apsaugoti

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Modernių technologijų laikais būtų naivu tikėtis, kad tas, kuriam prireiks jūsų nuotraukos, jos neras. Tereikia paieškoti internete ir tikrai ras. Tačiau viešai skelbiamas nuotraukas galima ir reikia apsaugoti.

Pasinaudodami „Photoshop’u“ ar kita redagavimo programa uždėkite kad ir mažą, visai nepastebimą filtrą, kuris, nors šiek tiek pakeis nuotraukos atspalvį ar foną, gerokai iškraipys energetinį lauką. Rizikos tai visai nepanaikins – pakenkti vis tiek bus galima – tačiau poveikis šiek tiek sumažės, nes jį nukreipsite nuo savęs. Fotografijas šiek tiek apsaugosite, jei tuo metu, kai jus fotografuoja, sukryžiuosite rankas ir kojas – taip užblokuosite savo energetini lauką.

REKLAMA

Namuose esančias savo ir artimųjų nuotraukas nuo nužiūrėjimo geriausiai apsaugoti kokiu nors užrašu ant priekinės jų pusės. Užrašas nebūtinai turi būti aiškiai matomas, tačiau jis taip pat iškreips energetinį lauką ir nuotrauka bus ne taip pažeidžiama. Apsaugoti jas padeda ir dėmesį nukreipiantys, blizgantys, veidrodiniai rėmeliai, tačiau jei ragana bus patyrusi, ji žinos, kaip apeiti tokią apsaugą ir galės atlikti savo darbą.

Dėmės ant fotografijos – įspėjimas

Nukritusi nuotrauka, sudužęs nuotraukos rėmelio stiklas pranašauja nelaimę, įspėja joje esantį žmogų apie artėjančią grėsmę. Jei nuotraukoje įsimylėjėliai, jiems gresia skyrybos. Tačiau jei nuotrauka nukrito, bet nebuvo pažeista nei ji, nei rėmelis, nei stiklas – jokios nelaimės negresia, aiškina autoriai.

REKLAMA

Jei ant kelių to paties asmens nuotraukų atsirado dėmių, tai įspėjimas apie ligas. Bet jeigu dėmės ar dryžiai atsirado tik ant vienos nuotraukos, jokios mistikos ir pagrindo nerimauti nėra, tiesiog ta nuotrauka nekokybiška.

O jei dėmės nuotraukoje atsirado aplink žmogų – tai įspėjimas, kad grėsmes ateina iš aplinkos. Patamsėjusi nuotrauka, kurioje vienas žmogus nufotografuotas kartu su jau mirusiu, įspėja gyvąjį, kad reikia būti atsargesniam. Bet nepamirškite ir to, kad nuotraukos gali būti tiesiog nekokybiškos.

Nuotraukų plėšyti negalima

Straipsnio autoriai rekomenduoja nesikeisti nuotraukomis net su mylimaisiais.

Mylimajam negalima duoti savo nuotraukos. Ir jo neprašykite, patariama Kartomantija.lt. Nuotraukoje, kurioje yra vienas žmogus, yra tik jo energija. Jei nenorite išsiskirti, o kaip tik norite sustiprinti ryšį, būkite nuotraukose kartu su mylimu žmogumi. O jei apsikabinsite, susiglausite, ryšį dar labiau sustiprinsite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nuotraukų negalima ir plėšyti. Šis prietaras atsirado tada, kai jos buvo pradėtos naudoti juodojoje magijoje. (Straipsnio aautoriai tikriausiai specialiai nepaaiškina, kaip jos gali būti panaudotos ir dėl ko rekomenduoja neplėšyti – red. past.) Laikyti viešai nuotraukų taip pat negalima. Nerodykite jų tiems asmenims, su kuriais nesutariate, kuriais nepasitikite.

O štai dar keli patarimai. Nefotografuokite tose vietose, kuriose juntama neigiama energija. Nepublikuokite ir nedovanokite kitiems mažų vaikų nuotraukų. Nesifotografuokite prieš vestuves. Nesifotografuokite kai laukiatės. Jei nuotrauka neryški – tai įspėjimas apie ligą. Nesifotografuokite su žmogumi, kuris ruošiasi išvykti į tolimą ir ilgą kelionę – gali nebegrįžti.

Daugiau informacijos Kartomantija.lt

Už pateiktos infomacijos tikslumą ir teisingumą redakcija neatsako.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų