REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į ligoninę atėjo su kulka galvoje

LigoninėPolicijos pareigūnai tiria mįslingą jauno vyro sužalojimą. Kovo 17 d. kelios minutės po 10 val. ryto pareigūnai iš Panevėžio Respublikinės ligoninės Priėmimo skyriaus sulaukė pranešimo, jog į priėmimo skyrių atėjo 19-metis panevėžietis, kuriam nustatyta pakaušio žaizda, įspaustinis momenkaulio lūžimas, smegenų sukrėtimas.

REKLAMA
REKLAMA

Medikai jauno vyro galvoje pamatė svetimkūnį, tad nusprendė operuoti. Paaiškėjo, kad galvos pakaušio srityje buvo įstrigusi kulka, panevėžietis gydomas Neurochirurgijos skyriuje.

REKLAMA

Vyro būklė stabili, jis sąmoningas, tačiau įvykio aplinkybes aiškinti atsisakė, teigdamas, kad tai jo asmeninis reikalas. Policijos pareigūnai pradėjo tyrimą dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo, tačiau tyrimą apsunkina tai, kad jaunuolis su pareigūnais atsisako bendrauti.

Tą pačią dieną apie 14 val. policijos pareigūnams iš ligoninės buvo pranešta, kad maždaug pusvalandis prieš pietus iš namų Molainių g. pristatyta 73-ejų moteris, kuriai diagnozuotas pakauškaulio lūžimas, smegenų pusrutulio sumušimas, kraujo išsiliejimas po kietuoju smegenų dangalu, gydoma Intensyviosios terapijos skyriuje.

Kaip atvykusiems medikams pasakojo garbaus amžiaus moteris, ji susižalojo parkritusi namuose. Moters būklė itin sunki. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sveikatos sutrikdymo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų