• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nėra lengva vyrui su moterimi Jaučiu, taip pat ir seksualiniame gyvenime. Jai nepatinka, pavyzdžiui, tokie nutrūktgalviai, kurie savo potenciją nori įrodyti daug kartų iš eilės. O jei kalbėsime apie ilgai trunkančius meilės žaidimus – kuo ilgiau vyras sugeba juos ištęsti, tuo daugiau malonumo iš to patiria moteris Jautis. Jausmas jai yra viskas.

REKLAMA
REKLAMA

Lytinis aktas, kaip tikina ji pati, yra tik tarp kitko – moteris Jautis jį toleruoja, pergyvena ar pakenčia tik tam, kad suteiktų vyrui malonumą. „Greiti dauginimo reaktoriai“ jai nepatinka. Dažnai jos erotiniam patenkinimui užtenka intensyvaus ištęsto flirto. Tuomet ji priartėja prie savo tikslo objekto labai arti ir leidžia pajusti savo kūną.

REKLAMA

Toks kūniškas pasirengimas flirtui duoda pagrindo priekaištams, kad moterys Jaučiai yra lengvabūdiškos pasileidėlės, kurios bet kuria kaina siekia vyrų. Iš tikrųjų mergaitės Jaučiai tik nori smagiai pažaisti ir visiškai nemano, kad kabinasi vyrui ant kaklo.

Tai tarsi vaikiškas žaidimas, kurį šio ženklo moteris labai mėgsta. Kad pabrėžtų savo žaidimo nuotaiką, jausmingu metu, likus dviese, jos nevengia vaikiškos šnekos. Vyrai, kuriems tai atrodo paikai, turėtų kuo greičiausiai sprukti. Moteris Jautis pasižymi savotišku kaprizingu humoru, kurį, kad ir kaip komiškai tai skamba, reikia priimti rimtai.

REKLAMA
REKLAMA

Galų gale moteris Jautis suranda savo uostą, kuriame ji būna laiminga. Visi žaidimai, išdykavimai, juokavimai, koketavimai ir flirtai galiausiai turi vieną tikslą – surasti tą vienintelį, kuris jai patiktų. Kaip žmona ar sužadėtinė, ji netgi iš tikrųjų paklūsta, jei širdies vyras išpildo jos norus. Jis turėtų būti meilus, rūpestingas, ūkiškas, taupus ir su ja aptarti viską, dėl ko jis nerimauja ar jaudinasi. Ji gali išklausyti, tačiau visų pirma jis turi išklausyti ją. Ji gali pasakoti istorijas, ir vargas tam vyrui, kuris tuo metu nuobodžiauja!  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prie moters Jaučio favoritų pirmiausiai priskiriamas vyras Mergelė. Jis, kaip ir moteris Jautis, nori lėtai kopti į pasitenkinimo viršūnę. Jis taip pat moko ją, kaip taupyti pinigus ir palaikyti tvarką. Jis meilus jai tarsi savo katytei, kuri gali būti tarpininkė tarp tokių skirtingų temperamento tipų.

Visiems žinomą Ožiaragio šaltumą ji pamažu ištirpdo, nes šiaip su juo viskas gerai, su kasa – taip pat. O būnant su vyru Jaučiu abipusis užsispyrimas tik trukdytų malonų prie viešpataujančios ideologijos priderintą pasitenkinimą.

REKLAMA

Su Šauliu moterį Jautį jungia vienodas erotinis spinduliavimas, tik Šaulio lengvabūdiškumas gali pastoti kelią idealiems ryšiams – ypač tada, kai jo nukrypimai sukelia Veneros globotinės pavydą.

Šiuo atžvilgiu labiau tinka Žuvys ar Vėžiai. Abu gauna naudos iš moters Jaučio išradingumo, kuris jau iš anksto padeda juos perauklėti ir priderinti prie savo natūros.

Daugiau temperamento turi vyrai Skorpionai ir Avinai. Šie savo per daug smarkiu, audringu elgesiu kartais gali ją išgąsdinti. Toks skandalas gali nuolat kilti namie. Klausimas, ar ilgai tai patiks moteriai Jaučiui. Savo genialiu vikrumu ji turbūt galėtų perauklėti ir sunkesnius tipus.
 Ant tos pačios Veneros bangos yra ir vyras Svarstyklės, tačiau jis į moterį Jautį dažnai reaguoja per daug paviršutiniškai. Tada jau geriau būtų Vandenis. Jis moters Jaučio fantazijoms suteikia sparnus.

REKLAMA

Deja, Vandenis, kitaip nei ji, dažniausiai turi savo paslapčių. Dvyniai sekso reikaluose yra vėjavaikiai, dėl to kartkartėmis tarp jo ir moters Jaučio gali kilti kibirkštys. Dar lieka Liūtas, kurio riteriškumas moteriai Jaučiui patinka. Liūtas visuomet reikiamu laiku pakursto ugningą jos temperamentą. Erotinis Liūto poveikis priverčia ją bėgti risčia.  

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų