• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Penktadienį, Kauno rajone, Kvesų kaime, degė gyvenamasis namas. Atvykę ugniagesiai, name rado moters, gimusios 1957 metais, kūną. O Vilniaus rajone, Eitminų kaime, atvira liepsna degė medinis vieno aukšto gyvenamasis namas su palėpe. Jame rastas apdegusios moters, gimusios 1934 metais, kūnas. Gaisre sudegė stogas, apdegė keli kambariai bei prieangis. Iš namo išnešti du dujų balionai.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį, Rokiškyje, Vilniaus gatvėje, liepsnojo gyvenamojo namo mansarda. Atvykę ugniagesiai, iš jos išnešė dvi žuvusias mergaites, gimusias 2005 metais, o nukentėjęs vyras, išnešęs berniuką, išvežtas į ligoninę. Išdegė virtuvė, kambarys ir koridorius. Sekmadienį, Rokiškio rajone, Trumpikių kaime, atvira liepsna degė gyvenamasis namas. Gaisre žuvo vyras, gimęs 1956 metais. Nudegė stogas, išdegė namo vidus, sudegė jame buvę namų apyvokos daiktai. Šių gaisrų aplinkybės tiriamos.

REKLAMA

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, šiemet iki kovo 16 d. gaisruose žuvo 36 žmonės, iš jų 2 nepilnametės, nuo gaisro nukentėjo – 66 gyventojai. Miestuose žuvo 16 žmonių, o miesteliuose ir kaimo vietovėse – 20. Dėl neatsargaus elgesio su ugnimi žuvo 7 žmonės, 5 – dėl elektros įrangos įrengimo ir eksploatavimo taisyklių pažeidimų, 5 – dėl neatsargaus rūkymo, 2 – dėl krosnių, židinių bei dūmtraukių įrengimo ir eksploatavimo reikalavimų pažeidimų. Dar 11 gyventojų žūties priežastys tikslinamos.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų