• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ronda Rousey apie savo fotosesiją su bikiniu: jie fotografuoja realias moteris, o ne genetiškai subjaurotas gazeles

Specialus 2015 metų „Sports Illustrated Swimsuit Issue“ leidinys

UFC mišriųjų dvikovų čempionė Ronda Rousey – viena iš kelių sportininkių, patekusių į specialaus leidinio „2015 Sports Illustrated Swimsuit Issue“ puslapius. „Maniau, jei tai patiks vaikinams, kurie patinka man, tai turėtų patikti ir man“, – tvirtino 28 metų kovotoja ir aktorė.

REKLAMA
REKLAMA

Po trijų savaičių UFC čempionės titulą dvikovoje su Cat Zingano ginsianti sportininkė iš Kalifornijos fotosesijose su bikiniu dalyvavo dar praėjusių metų rudenį. Iš Kaptivos saloje, Floridoje, darytų nuotraukų atrodo, kad buvo gana šilta, tačiau R. Rousey prisimena, jog tą dieną „užpakalis gerokai šalo“.

REKLAMA

Tačiau rezultatu ji liko patenkinta. „Sports Illustrated Swimsuit Issue“ nėra „Playboy“ ar kas nors panašaus. Tai nėra kičas ar plastikas, – kalbėjo kovotoja. – Jie visuomet pasitelkia realistiškesnes moteris. Manau, tai prisideda prie moters supratimo ir kaip jos turi atrodyti. Jie fotografuoja visokius kūnus, ne tik genetiškai subjaurotas gazeles. Galbūt jos atrodo gražiai, tačiau taip atrodo itin mažas procentas žmonijos.“

R. Rousey sporto žurnalams pozuoja ne pirmą kartą. 2012 metais ji be rūbų pasirodė ESPN leidinyje „Body Issue“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų