REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusią savaitę BEKO-LKL arenose tarpusavyje santykius aiškinosi stipriausios lygos ekipos, tačiau įspūdingus momentus kūrė ne tik pirmaujančių komandų krepšininkai. Efektingai atakas baigė Osvaldas Mačernis, Raynas Olanderis, Adamas Lapeta ir etatiniu dešimtuko nariu tampantis Rytis Biliartas. Rinkinyje taip pat pamatysite Mustafa Shakuro ir Artūro Valeikos dėjimus.

REKLAMA
REKLAMA

Trečiąją vietą dešimtuke užėmė „Prienų“ puolėjas Giedrius Staniulis. Krepšininkas galingu reidu į baudos aikštelę ir triuškinančiu dėjimu atidarė prieniškių taškų sąskaitą rungtynėse su „Šiauliais“.

REKLAMA

Antrojoje vietoje – naudingiausias savaitės žaidėjas Jamesas Andersonas. Rungtynėse su „Lietuvos rytu“ komandos draugų padedamas puolėjas susikūrė puikią progą ataką užbaigti efektingu dėjimu.

Pirmoji dešimtuko vieta atiteko kitam Lietuvos čempionų atstovui – Tomui Dimšai. Darius Songaila susitikime su „Neptūnu“ kauniečių ataką pradėjo perimdamas kamuolį, o „Žalgirio“ antpuolį įspūdingai pabaigė jaunieji žalgiriečiai su T.Dimša priešakyje.

Septynioliktosios BEKO-LKL savaitės TOP10:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų