• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Manote, kad vyrų orgazmas - pats elementariausias dalykas žemėje? Šie įdomūs faktai apie jį privers jus pagalvoti iš naujo!

REKLAMA
REKLAMA

Vyrai taip pat simuliuoja orgazmą! Londone erotikos parodoje apklausus 1000 vyrų net 43 procentai jų prisipažino kartkartėmis tai darantys. Kaip jie paaiškina partnerei, kodėl nėra spermos? Dažniausias pasiteisinimas - "kažkur susigėrė". Arba tiesiog subtiliai pasiskubina atsikratyti panaudotu tuščiu sargiu.

REKLAMA

Šalin rankas! Ir visa kita! Ar jums teko girdėti apie refrakcinį periodą? Tai laikotarpis, kai vyro geriau neliesti - netrukus po ejakuliacijos. Tuo metu moteris neturėtų reikalauti iš jo švelnumo ar glamonių pratęsimo, verčiau ramiai palaukti būnant šalia ir leisti jam trumpam atsikvėpti. Vieniems prireiks keliolikos sekundžių, kitiems - gal keleto minučių, ir tik tada bus galima tęsto meilės žaidimus.

Ejakuliacija - tai ne visada orgazmas. Ejakuliacijos metu vyrai patiria skirtingo intensyvumo pojūčius. Vienais atvejais tai gali būti tiesiog fiziologinė iškrova, nesukelianti stipresnių pojūčių. Kitais atvejais sėkla išsiveržia it tikras fejerverkas. Taigi netiesa, kad vyrus valdo vien fiziologija: priklausomai nuo emocinio fono ir seksualinių žaidimų technikos, jų orgazmo ir pasitenkinimo lygis gali stipriai skirtis.

REKLAMA
REKLAMA

Apipjaustytų vyrų lytinis aktas trunka ilgiau nei neapipjaustytų. Pašalinus apyvarpę, varpos galvutė lieka nuolat atvira, taigi ilgainiui tampa nebe tokia jautri. Tai turi įtakos lytinio akto trukmei. Tačiau su orgazmo stiprumu tai niekaip nesusiję.

Įspūdingi skaičiai. Vidutinis statistinis vyras per visą savo gyvenimą išlieja apie 53 litrus spermos. Ką tik išsiliejus spermai, spermatozoidai juda 12,5 metrų per sekundę greičiu - o tai kur kas greičiau, nei pasaulio bėgimo rekordas!

Žiovauti ir čiaudėti po orgazmo - normalu. Jei vyras iškart po orgazmo nusižiovavo - tai dar nereiškia, kad jam buvo beviltiškai nuobodu. Smegenų sritys, atsakančios už žiovulį ir čiaudulį, įsikūrę visai šalia vietos, kuri aktyvuojama orgazmo metu.

Suaugusiems.lt inf. - Lubrikantai

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų