• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2015-01-09 dieną (penktadienį), 12 val. prie Prancūzijos ambasados Vilniuje Tautininkų Sąjunga ir Lietuvių tautinio jaunimo sąjunga organizuoja taikų piketą, skirtą pareikšti užuojautą prancūzų tautai, bei išsakyti palaikymą politinėms jėgoms Europoje, kurios kovoja už Tautų Europos idealus ir Europos išsivadavimą nuo islamo radikalų ir jų keliamų problemų.

REKLAMA
REKLAMA

Šios politinės jėgos išplatintame pareiškime teigiama, kad šie metai pasaulyje prasidėjo šiurpiu nusikaltimu, Prancūzijos sostinėje Paryžiuje buvo išžudyta didelė dalis prieštaringai vertinamo laikraščio „Charlie Hebdo“ redakcijos. Šį šiurpų nusikaltimą įvykdė radikalūs islamistai, kilę iš imigrantų šeimų.

REKLAMA

Nuoširdžiai užjausdami prancūzus, mes, lietuvių tautininkai, norime atkreipti dėmesį, kad Europos Sąjungoje ilgą laikotarpį vykdyta multikultūrinė, iškreiptai tolerantiška ir antitautiška politika pradėjo nešti savo vaisius.

Tačiau Tautininkų Sąjunga nepalaiko ir tokių „žodžio laisvės“ subjektų, kurie neva remdamiesi šia, viena pagrindinių žmogaus teisių, ją išnaudoja išsityčiojimui iš religijos, istorijos, šeimos ir visų vertybių, be kurių negalėtų išgyventi tautos, valstybės ir žmonės.

REKLAMA
REKLAMA

Visų šalių tautininkai sutaria dėl keleto aksiomų:

Geriausia valstybingumo forma – Tautinė valstybė.

Valstybės paskirtis – būti tautos namais.

Migracija – reiškinys, kuris gali sunaikinti tautas ir valstybes, todėl privalo būti griežtai ribojamas.

Imigrantai ir tautinės bendrijos privalo kultūriškai, kalbiškai ir politiškai prisitaikyti prie tos tautos, į kurios valstybę jos atvyko.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų