REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

VANDENIS. Vandenius jaudina visa, kas nauja; todėl jie ieško naujų, įdomių žmonių, nori gulėti greta įvairių kūnų irjuos glamonėti. Šiuos žmones stimuliuoja seksualinių partnerių kaita ir įvairumas, tačiau jie tai laiko ne amoralumu, o pačiu tikruoju „vandenišku“ gyvenimu.

REKLAMA
REKLAMA

Jau pačiame jų ženkle glūdi vidinis konfliktas. Būdamas pastovus ženklas, Vandenis nori įtvirtinti savo padėtį, bet, antra vertus, trokšta permainų; todėl asmeniniuose santykiuose Vandeniai dažnai konfliktuoja. Jie dvejoja, vesti jiems ar ne, ir neveda tol, kol tik įmanoma; tačiau jei jau vis tik išsirenka sutuoktinį, tai visam gyvenimui.

REKLAMA

Iš visų Zodiako ženklų Vandenis anksčiau už kitus stengiasi išsivaduoti nuo visuomenės ir tėvų pamokymų; jie tiesiog mėgaujasi bet kokiu savo pasipriešinimu ir ypač maištu.
Vandeniai – vieni iš žmonių, neteikiančių reikšmės meilės ryšių pastovumui. Tačiau seksualinių partnerių „role“ jie atlieka tiesiog unikaliai. Nuo pakriko Šaulio, naujuose ryšiuose ieškančio savo idealo, Vandeniai skiriasi tuo, kad jokiais idealais paprasčiausiai netiki. Juk jeigu jis pats sau pripažintų suradęs idealų partnerį, tai reikštų neišvengiamą galą vis naujoms pažintims; o juk Vandeniui tiesiog būtina mėgautis bendravimu su daugeliu skirtingų žmonių.

REKLAMA
REKLAMA

Vandenio moterys retai išlaiko tradicinį konservatyvų požiūrį į abiejų lyčių skirtumus ir lengvai tampa meilužėmis. Būdamos gerai informuotos apie biznį ir politiką, jos dažnai sukinėjasi tarp vyrų, kurie jas vertina kaip lygiaverčius bičiulius ir dalykinius partnerius; o jos savo ruožtu sekse būna labai tiesmukiškos ir laisvos. Deja, tai turi vieną minusą – tokiu atveju Vandenė vertinama kaip seksualinis objektas, o ne kaipjausminga ir dvasinga moteris, kokia ji yra iš tikrųjų.

Vandeniai vyrai, rinkdamiesi seksualinius partnerius, neretai sumenkina savo tikruosius standartus. Kadangi daugeliu atžvilgių jie labai analitiški, seksas jiems dažnai tampa elementariausiu biologiniu poreikiu, todėl Vandeniai renkasi lengvai pasiekiamą partnerį.

Gal Vandenis to ir nežino, tačiau savo abejingu santūrumu dažnai įžeidžiajį įsimylėjusią moterį. Lytiniame gyvenime jis turėtų būti ne tik imantis, bet ir duodantis – juk Vandenis visuomet numalšina kitų troškulį.

Laukite tęsinio.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų