• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daugiabučių renovacijos projektai sulaukia vis didesnio šalies statybos bendrovių dėmesio. Kaip rodo Būsto energijos taupymo agentūros (BETA) atlikta lapkritį įvykusių rangos darbų pirkimų analizė, beveik pusei (45 proc.) skelbtų šių darbų konkursų buvo pateikta po tris ir daugiau pasiūlymų.

REKLAMA
REKLAMA

„Šalies statybų verslui renovacijos projektai tampa vis įdomesni. Jeigu anksčiau rangos darbų pirkimų konkurse dalyvaudavo tik viena ar daugiausia dvi bendrovės, tai dabar padėtis gerokai pasikeitusi“, – sako aplinkos viceministrė Daiva Matonienė.

REKLAMA

Rekordą pasiekė rangos darbų pirkimo konkursas Gargžduose esančiam daugiabučiui atnaujinti – jam pateikti net septyni pasiūlymai.

Įgyvendinant Daugiabučių namų atnaujinimo programą, naujausiais BETA duomenimis, iš viso yra parengti ir suderinti 3099 namų energinio efektyvumo didinimo projektai. Iš jų 1695 daugiabučių gyventojai jau yra pritarę šiems projektams, o 1202 projektams įgyvendinti buvo pradėti rangos darbų pirkimai, iš kurių pasirašytos 792 namų atnaujinimo rangos darbų sutartys.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų