REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo superžvaigždžių LeBrono Jameso ir Russello Westbrooko iki talentingų dominuojančių naujokų, tokių kaip Anthony Davisas, NBA lygos geriausieji gali drąsiai būti vadinami atletiškiausiais žaidėjais per visą istoriją. Tik netyla debatai, ar idealaus krepšininko įsikūnijimu tapęs Michaelas Jordanas čia pritaptų?

REKLAMA
REKLAMA

Savo vietą NBA olimpe Skrajojantis Michaelas, kaip ir Wiltas Chamberlainas, jau užėmė. 198 cm ūgio gynėjas savo geriausiais laikais galėjo daryti bet ką. Atsakymas tiems, kuriuos jau 15 metų kankina klausimas, ar dabar žaisdamas jis taip pat būtų neprilygstamas? Neabejotinai toks jis ir dabar sužaistų fantastišką sezoną NBA lygoje. Štai kodėl – champssports.com pateikia dešimt priežasčių.

REKLAMA

1. Lyga yra „švelnesnė“

NBA vardo svoris nesikeičia, tačiau žaidimo būdas dar niekada nebuvo toks švelnus. Per MJ laikus, Michaelas buvo priverstas tiesiogine ta žodžio prasme kautis su komandomis, kurių užduotis buvo bet kokiomis priemonėmis sustabdyti MJ. „The Bad Boy Pistons“, Pato Riley treniruojamas „Knicks“, Lary Birdas ir „Celtics“ baudė M. Jordaną smūgiais alkūnėmis kiekvieną kartą, kai šis įsiverždavo į baudos aikštę. Dabar kelias krepšio link būtų kone laisvas.

REKLAMA
REKLAMA

2. Net 50 metų M. Jordanas vienas prieš vieną gali įveikti NBA žaidėją

Kaip „Charlotte Hornets“ bendrasavininkis MJ kartas nuo karto pravėdina savo aprangą ją užsivilkdamas. „Hornets“ antrametis Michaelas Kidd-Gilchristas pralaimėjo penkiasdešimtmečiui dvikovoje vienas prieš vieną. Tai ką jis išdarinėtų dabar aikštėje, jei būtų geriausios savo sportinės formos?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų