REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs F-1 pilotas Markas Webberis ragina Jensoną Buttoną baigti lenktynininko karjerą „Formulėje-1“ ir siūlo nuo kitų metų lenktyniauti sportiniais bolidais Pasaulio ištvermės varžybose – WEC, rašo F-1.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Tolimesnė brito ateitis gali paaiškėti per artimiausias dvi savaites. J. Buttonas kitais metais gali likti „McLaren“ ekipoje ir būti Fernando Alonso komandos draugu. Tiesa, neatmetama galimybė, jog po šio sezono britas pasitrauks iš F-1 ir nuo kitų metų lenktyniaus minėtame WEC čempionate.

REKLAMA

„Tikiuosi, kad artimiausiu metu galėsiu pateikti daugiau informacijos apie savo ateitį“, – savo „Twitter“ sraute rašė J. Buttonas.

Pastarąjį baigti karjerą F-1 ir nuo kitų metų lenktyniauti WEC čempionate ragina geras brito draugas Markas Webberis, kuris iš „Formulės-1“ pasitraukė pasibaigus 2013 m. sezonui.

„Drauguži, tiesiog pasirašyk sutartį ir pradėk lenktyniauti sportiniais automobiliais. Būtų puiku su tavimi čia pakovoti kitais metais“, – į brito žinutę atsakė M. Webberis, šiemet WEC čempionate gynęs „Porsche“ garbę.

REKLAMA
REKLAMA

J. Buttonas šiemet kol kas yra surinkęs 106 taškus, kai jo komandos draugas, šiais metais debiutavęs F-1, Kevinas Magnussenas turi tik 55. Tačiau „McLaren“ toliau laikosi geros nuomonės apie jaunąjį daną. Manoma, kad britų ekipa savo sprendimą, kas kitais taps F. Alonso komandos draugu, turėtų paskelbti prieš šių metų F-1 sezono finalą Abu Dabyje.

Daugiau naujienų skaitykite F-1.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų