• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

  Kiekvieną kartą artėjant šventėms trokštame nustebinti savo artimuosius, draugus ar kolegas kažkuo ypatingu, originaliu, o kartu ir nebrangiu. Niekam ne paslaptis, kad šventinis maratonas atsieina nemažai pinigų, jėgų ir laiko, tad štai keli patarimai kaip greičiau ir pigiau išsirinkti dovanas sau ir kitiems!

REKLAMA
REKLAMA

1. Pradėkite dovanų pirkimo maratoną jau dabar – taip turėsite daugiau laiko parinkti tinkamas dovanas ir būsite garantuoti, kad jas turėsite laiku,o paskutinėmis dienomis nereikės panikuoti ir dovanoti „blogiausio varianto“.

REKLAMA

2. Įvertinkite ko reikia žmonėms, kuriems dovanosite dovanas, jei žmogaus visai nepažįstate dovanokite universalias ir neutralias dovanas.

3. Įdėkite dalelę savęs! Rankdarbiai ar net mažytė, ranka parašyta atvirutė – miela detalė praskaidrinanti nuotaiką kiekvienam.

4. Jei manote, kad vienos dovanėlės bus per mažai – kombinuokite dovanas, arba tiesiog pirkite dovanų komplektus.

5. Gražiai įpakuokite dovanėles – tai visuomet teikia žavesio ir intrigos.

  Dovanų idėjos vaikams: kepurės, šalikai, kūrybingumą lavinantys žaislai ar knygelės. Dovanų idėjos tėvams: sveikatos priežiūros priemonės, šiltas pledas ar virtuvės įrankių servizas. Dovanų idėjos kolegoms ir draugams: įdomūs puodeliai, termosai, kompiuterių staliukai, rašikliai, ofiso priemonės.

Daugiau dovanų idėjų galite rasti www.dovanasau.lt tinklalapyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų