REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ispanijoje, Bilbao mieste, pasibaigė Europos kikbokso čempionatas (WAKO). Lietuvos garbę gynė Lietuvos kikbokso federacijos rinktinės narys Pasaulio kickbokso čempionas - Sergej Maslobojev. Kovotojas iš Lietuvos buvo tiesiog nenugalimas Europos čempionate ir svorio kategorijoje - 91 kg, pagal K-1 taisykles teisėjų sprendimu iškovojo aukso medalį.

REKLAMA
REKLAMA

Finale lietuvis nugalėjo sportininką iš Čekijos – Petr Kares. Po šios kovos S. Maslobojev buvo pripažintas geriausiu Europos Wako čempionato kovotoju.

REKLAMA

Ketvirtfinalyje S.Maslbojev nugalėjo sportininką iš Serbijos Bojaną Dzepiną, pastaroji kova buvo nutraukta, nes S. Maslobojev keliu prakirto varžovui kaktą. Pusfinalyje Lietuvis nugalėjo stiprų varžovą iš Baltarusijos Piotrą Ramankėvičių.

Europos WAKO čempionate dalyvavo sportininkai iš 34 Europos valstybių.

Lietuvos kikbokso federacija džiaugiasi, kad tokios mažos valstybės kaip Lietuva sportininkai stebina pasaulį savo pergalėmis ir iškovoja aukso medalius Pasaulio bei Europos čempionatuose. Pastaruoju metu Lietuvoje susidomėjimas kikboksu auga, atsiranda vis daugiau jaunų ir talentingų kovotojų kurie dalyvauja tarptautiniuose turnyruose, semiasi patirties, sportininkų meistriškumo lygis auga. Daugeliui mūsų šalies kikbokso fanų S. Maslobojev kaip pavyzdys, nes jis ne tik džiugina savo pergalėmis, bet ir dalinasi savo patirtimi su kitais.

REKLAMA
REKLAMA

Tai buvo paskutinis didelis Segejaus Maslabojev čempionatas prieš „Bushido HERO'S 2014” turnyrą Vilniuje, kuris įvyks Lapkričio 15 d. Siemens Arenoje. Sergejus Maslabojev žiūrovai galės išvysti metų kovoje, kurioje susikaus du ypatingai stiprūs kovotojai. Būsimas Sergejaus priešininkas – KOK reitinguose užima antrąją vietą. Daugiau informacijos www.bushido.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų