REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Italų leidinys „Autosprint“ skelbia, kad remiantis pateikta informacija iš patikimo šaltinio, kitų metų sezonui ruošiamas „Ferrari“ bolidas toli gražu nėra geras, rašo F-1.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Leidinyje teigiama, kad italų ekipa jau išbandė tam tikro dydžio automobilio modelį vėjo tunelyje. Tokių veiksmų imtasi tam, kad būtų patikrintas naujos bolido aerodinamikos efektyvumas. Tačiau panašu, kad gauta informacija „Ferrari“ nenudžiugino.

REKLAMA

Teigiama, kad pirminiai duomenys parodė, jog naujasis italų kūrinys kol kas yra prastesnis už šių metų automobilį, kuris toli gražu nėra pats geriausias rikiuotėje. Rašoma, kad gautus duomenis komanda taip pat panaudojo savo simuliatoriuje, kuriame taip pat nesulaukė norimų rezultatų. Tiesa, leidinyje teigiama, kad tokios informacijos vis dėlto nederėtų sureikšminti, kadangi tai yra tik pradinė naujojo bolido kūrimo fazė.

2015 m. „Ferrari“ F-1 automobilis pirmą kartą yra kuriamas vadovaujant technikos direktoriui Jamesui Allisonui, kuris prie italų ekipos prisijungė pernai.

Daugiau naujienų skaitykite F-1.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų