REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Skubėdami nieko nelaimėsite. Būkite atidesni dirbdami su dokumentais, skaičiuodami pinigus ir vairuodami. Venkite ginčų, bet ir neskubėkite pasiduoti jums peršamiems dalykams – verta laikytis savo nuomonės.

 Avinas Skubėdami nieko nelaimėsite. Būkite atidesni dirbdami su dokumentais, skaičiuodami pinigus ir vairuodami. Venkite ginčų, bet ir neskubėkite pasiduoti jums peršamiems dalykams – verta laikytis savo nuomonės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Dalykinėje veikloje nieko rimta nesiimkite – patirsite nesklandumų, kliūčių, rezultatai netenkins. Būkite atidesni savo vaikų sveikatai, atkreipkite daugiau dėmesio į jų sąžiningumą. Nederėtų rizikuoti pinigais, nepalanku pasirašyti draudimo sutarčių.

REKLAMA

Dvyniai Neskubėkite žadėti ir įsipareigoti – būsite azartiški ir galite pervertinti savo galimybes. Tinkamas laikas užsiimti savo vaikų problemomis, tvarkyti šeimos reikalus. Jei turite finansinių reikalų su užsieniečiais, būkite apdairesni. Galimi nemalonumai per užsienio partnerius.

Vėžys Priimant svarbų sprendimą gali pritrūkti apdairumo. Būkite atidesni pastaboms, įspėjimams.

Liūtas Reikėtų mažiau planuoti – tai, apie ką dabar galvojate, nerealu. Neblogas metas tvarkyti juridinius reikalus, tiesa, turite būti apdairesni. Draugais nepasikliaukite – ne iš blogos valios jie gali sugadinti gerą reikalą ar suardyti dienos planus.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Sudėtingas metas: ne viskas pavyks, ką planuosite. Būsite pernelyg įtarūs. Nugalėkite save ir nepavyduliaukite, neįtarinėkite, nesiaiškinkite santykių. Imkitės tik privalomų darbų ir stenkitės juos atlikti kuo geriau.

Svarstyklės Iš pirmo žvilgsnio viskas gali pasirodyti gerai, tačiau lemtingą akimirką, kai bus vėlu sustoti, kas nors gali pakišti koją. Svarbu pasirūpinti savo interesų apsauga. Galimi nesklandumai ir užsienio kelionių metu. Nerizikuokite muitinėje.

Skorpionas Kas bus blogai, ne iškart suprasite. Atidėkite svarbių reikalų tvarkymą ir niekam nieko nežadėkite. Ypač neskubėkite tvarkydami piniginius, turto reikalus. Netinkamas laikas aptarinėti šeimos biudžetą su sutuoktiniu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Tvarkydami reikalus pasiruoškite greitai persiorientuoti, iš anksto apgalvokite, ką darytumėte nenumatytu atveju. Labai nepasikliaukite įtakingo asmens ar draugo pažadais – kuo savarankiškiau šios dienos reikalus tvarkysite, tuo mažiau netikėtumų sulauksite.

Ožiaragis Svajingas metas: verta šią dieną praleisti taip, kaip širdis geidžia. Nepatartina tvarkyti svarbių reikalų – galite patirti nuostolių. Būsite linkę pasiduoti negerai įtakai. Atidžiau bendraukite su artimaisiais.

Vandenis Pavojingas metas jūsų įvaizdžiui, bet jei jums tai nesvarbu, diena praeis sklandžiai. Būkite apdairūs – galvokite, ką šnekate, ką žadate. Aplinkiniai, ypač mylimas žmogus, taip pat baksnos į jūsų klaidas, trūkumus.

Žuvys Nesiimkite atsakingų darbų supykę ar pavargę, nes būsite linkę daryti apmaudžių klaidų. Būkite pakantesni kolegų, viršininkų kritikai – šiandien aplinkiniai bus susierzinę ir jūsų trūkumai kris į akis labiau nei pranašumai.

Šaltinis www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų