REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos golfo federacijos (LGF) Vykdomojo komiteto narių sutarimu nuo spalio mėnesio LGF generalinio sekretoriaus pareigas paskirta eiti Erika Vilikanskienė.

REKLAMA
REKLAMA

E. Vilikanskienė 2009-2012 m. dirbo Klaipėdos „National Golf Resort“ golfo klube marketingo vadove, vėliau vadovavo savo verslui Vilniuje.

REKLAMA

„Atradau savo aistrą golfui prieš keletą metų, kuomet pirmą kartą į rankas paėmiau golfo lazdą. Labai vertinu galimybę su šia sporto šaka ne tik sieti laisvalaikį, bet ir pasinaudodama sukaupta patirtimi prisidėti prie jos plėtros Lietuvoje“, – sako LGF generalinė sekretorė.

Pasak LGF prezidento Rolando Dovidaičio, aktyvusis vasaros golfo sezonas Lietuvoje žaidėjams baigiasi, tačiau organizacijoje darbymetis tęsiasi visus metus ir federacijos valdybai pastiprinimas buvo labai reikalingas.

REKLAMA
REKLAMA

„Ši vasara buvo itin intensyvi tiek aukšto lygio golfo turnyrų organizavimo, tiek golfo žaidimo populiarinimo atžvilgiu, tačiau dar neuždarę šių metų sezono, jau ruošiamės ne mažiau aktyviems 2015-iems metams. Naujoji generalinė sekretorė yra ne tik sukaupusi šiame darbe labai reikalingos organizacinės patirties, bet ir yra puikiai susipažinusi su golfo klubų veikla, golfo komunikacijos ir viešinimo projektais. Neatidėliodami imsimės naujų golfo populiarinimo projektų planavimo ir įgyvendinimo“, – teigia R. Dovidaitis.

2001 m. įkurta Lietuvos golfo federacija vienija 7 golfo klubus, golfo trenerių, žaidėjų ir teisėjų asociacijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų