REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Visi laukia iš mūsų pergalių“, - neslėpdamas apie didesnį spaudimą prieš Europos taurės varžybų startą kalbėjo Vilniaus „Lietuvos ryto“ strategas Virginijus Šeškus. Pirmoje E grupės dvikovoje sostinės ekipa žais trečiadienį su jauna ir agresyvia Belgrado „Partizan“ komanda.

REKLAMA
REKLAMA

Europos taurės varžybas vilniečiai žais rekonstruotoje, iki 2,5 tūkst. vietų padidėjusioje „Lietuvos ryto“ arenoje. Čia V. Šeškus trečiadienį (19.30 val.) mėgins vesti savo auklėtinius į pirmą pergalę, nors lengva nebus. Laiko suklijuoti žaidimui nebuvo itin daug, bet treneris tikina, kad savitarpio supratimas žaidžiant jau atsiranda.

REKLAMA

– Europos taurėje jau debiutavote pernai su „Prienais“. Koks dabar jausmas? – paklausėme V. Šeškaus.

– Su „Prienais“ debiutas buvo iššūkis. Jautėme, kad varžovai stipresni, jautėme, kad galime žaisti. Dabar situacija kitokia. Visi laukia iš mūsų pergalių. Toks skirtumas. Didesnė atsakomybė.

– Komandoje situacija su traumomis?

– Keturi žmonės turėjo virusą, nenorėjau skųstis, kad taip blogai atrodėme su „Šiauliais“, nesakiau. Manau, komandą tai paveikė. Dabar visi sveiki, viskas normaliai.

REKLAMA
REKLAMA

– Komandos sportinė forma?

– Kyla aukštyn.

– Ką akcentuojate prieš rungtynes su „Partizan“?

– Varžovai – jauna komanda, agresyvi. Akcentuojame, kad protu turėtume juos nugalėti – gynyboje turėtume būti kietesni. Prisimename savo bėdas ir privalumas. Ruošiamės.

– „Partizan“ lyderis – Edo Muričius. Ką galite išskirti?

– Negalima nieko išskirti. Belgrado komandos pelnytų taškų vidurkis Adrijos lygoje – apie 60. Puolimas gal jų šlubuoja, bet nereiškia, kad jie negali pelnyti taškų daugiau. Varžovai stringa prieš pozicinį žaidimą ir stengiasi puldami žaisti greitai. Negalime leisti greitai pelnyti taškus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

– Ką laikote E grupės grupės favoritais?

– Kažką išskirti negalima. Tikrai neblogai turėtų atrodyti Jeruzalės „Hapoel“. Atrankoje garbingai žaidė su „Unics“. Bet kuri komanda gali iššauti.

– Kodėl legionieriai sunkiai įsibėgėja?

– Komanda kartu 25 dienos. Aštuoni nauji žaidėjai, naujas treneris nori įgyvendinti savo idėjas. Reikia, kad jas suprastų. Kažką kitaip padarai. Kuo toliau, juo labiau suprantame vieni kitus. Ukrainietis Kirilas Natiažko po poros savaičių turėtų žaisti visa jėga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų