REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mokslininkai sako, kad geriamųjų kontraceptikų hormonai paveikia moters gebėjimus vertinti savo norimo vyro tipą. Taigi, jei ji vartojo kontraceptikus kai jie susitiko, ji gali būti šokiruota po to, kai nustos, ir turėtų atlikti dar vieną patikrinimą, prieš ištardama įžadus, rašo suaugusiems.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Siekiant įvertinti kontaceptinių tablečių poveikį moterų skoniui renkantis vyrą, dr. Craig Roberts iš Stirlingo universiteto apklausė apie jų pasitenkinimą santykiais daugiau kaip 2500 motinų iš viso pasaulio.

REKLAMA

Kai kurios jų sutiko savo partnerius vartodamos kontraceptines piliules. Dauguma, tačiau ne visos iš apklaustųjų vis dar buvo su savo vaikų tėvais.

Tos, kurios susipažino vartodamos kontraceptikus, sakė esančios mažiau patenkintos seksualiniu gyvenimu nei kitos moterys. Jos pastebėjo, kad jų vyrai ar vaikinai lovoje tapo ne tokie patrauklūs ir įdomūs.

Tačiau piliules vartojusios moterys įvertino parterius geriau kitais aspektais, kaip ištikimesnius, labiau palaikančius ir geriau aprūpinančius šeimą. Apskritai, šie pliusai akivaizdžiai nusveria ne tokį įdomų seksualinį gyvenimą, o tokie santykiai trunka vidutiniškai 2 metais daugiau.

Tikima, kad piliulėse esantys hormonai paveikia moteris taip, kad jos nusisuka nuo „mačo“ vyrukų, kurie dažniausiai plėtoja jaudinančius trumpus romanus, ir atsisuka į jautresnio tipo vyrus, kurie tinkamesni ilgalaikiams santykiams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų