• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Holivudo aktorė Angelina Jolie (Andželina Džoli) teigė buvusi šokiruota atakų prieš Madonną (Madoną) nusprendusią įsivaikinti berniuką iš Malavio, tačiau sakė, kad pati įsivaikintų vaiką tik iš tos šalies, kurioje nustatytos aiškios įvaikinimo taisyklės.

REKLAMA
REKLAMA

Madonnos pastangos įsivaikinti berniuką praėjusiais metais sukėlė Malavio žmogaus teisių organizacijų įtarimus, jog amerikiečių dainininkė pasinaudojo savo, kaip įžymybės, statusu, kad apeitų įstatymus, reglamentuojančius įvaikinimo tvarką užsieniečiams. Dainininkės advokatai tokius įtarimus neigė.

REKLAMA

"Mane pašiurpino jos puolimas", - prancūzų laikraščiui "Gala" sakė A.Jolie, pati auginanti du įvaikintus vaikus.

Tačiau ji pažymėjo, kad būtų vengusi įsivaikinti mažylį iš tokios šalies kaip Malavis.

"Madonna žinojo, kokia padėtis yra Malavyje... Ši šalis iš tikrųjų nėra teisiškai reglamentavusi įvaikinimo tvarkos. Pati esu linkusi laikytis įstatymų. Niekada neatsivežčiau vaiko iš šalies, kur įvaikinimas nelegalus", - teigė aktorė.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau pirmadienį A.Jolie Niujorke išplatino pranešimą spaudai, kuriame teigė: "Šiame straipsnyje yra daug netiesos. Pasakiau daug teigiamų dalykų, kurie nebuvo išspausdinti. Privalome galvoti apie dabartį ir raginu visus išreikšti savo palaikymą, kad kiekvienas vaikas lengvai priprastų prie savo naujų namų."

A.Jolie ir aktorius Bradas Pittas (Bredas Pitas), auginantys jųdviejų dukrelę Shiloh (Šilo), įdukrą Zaharą iš Etiopijos ir įsūnį Maddoxą (Medoksą) iš Kambodžos, vadinami viena žaviausių Holivudo šeimų.

Madonna dokumentus dėl laikino vienerių metų Davido Bandos (Deivido Bandos) įsivaikinimo pasirašė spalio mėnesį, kai ji su savo vyru, britų kino režisieriumi Guy Ritchie (Gajumi Ričiu), lankėsi Malavyje su humanitarine misija padėti šios šalies našlaičiams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Motinos neturintis Davidas Banda gyveno našlaičių prieglaudoje, o jo tėvas, iš pradžių abejojęs įvaikinimo procesu, vėliau nurodė jam pritariantis.

Pagal laikinąją tvarką Davidas Banda Madonnos namuose gyvens pusantrų metų. Šiuo laikotarpiu jo gyvenimą stebės Malavio pareigūnai, kurie vėliau nuspręs, ar leisti jam pasilikti su dainininkės šeima.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų