REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmajame naujos sudėties Kūno kultūros ir sporto rėmimo fondo tarybos posėdyje buvo priimtas sprendimas paskelbti 2015 m. atrankos konkursą fondo lėšoms gauti, patvirtintas konkurso skelbimo tekstas ir paraiškos forma. Taip pat patvirtinta nauja fondo administravimo taisyklių redakcija. Pasikeitus sudėčiai taryba turi išrinkti pirmininką – juo patvirtintas Kūno kultūros ir sporto departamento generalinis direktorius Edis Urbanavičius.

REKLAMA
REKLAMA

Fondo paraiškos bus priimamos nuo spalio 1 d. iki 30 dienos. Skelbimo tekstas, paraiškos forma ir naujos redakcijos Administravimo taisyklės paskelbti Kūno kultūros ir sporto departamento tinklalapio www.kksd.lt skiltyje ,,Kūno kultūros ir sporto rėmimo fondas“.

REKLAMA

Fondo administravimo taisyklėse įvesti keli patikslinimai: jei pareiškėjas ankstesniais metais teikė paraišką – joje buvo steigimo dokumento kopija, pakartotinai šios kopijos teikti nereikia; gavus fondo lėšų, projekto įgyvendinimo laikotarpiu, pastebėjus ataskaitų neatitikimus bus privaloma ataskaitas patikslinti iškart; norintiems finansuoti seminarus, mokymus, konferencijas maitinimo paslaugoms numatytas iki 20 proc. projektui skirtų lėšų limitas.

REKLAMA
REKLAMA

Pažymėtina, kad šiais metais finansuotiems projektams dabar priimti fondo administravimo taisyklių pakeitimai netaikomi, t. y., jie baigiami vykdyti pagal iki šių pakeitimų patvirtinimo galiojusią redakciją.

Pagal Kūno kultūros ir sporto rėmimo fondo įstatymą fondo (valstybės biudžeto) lėšas sudaro 1 proc. lėšų už alkoholinius gėrimus ir tabaką ir 10 proc. iš loterijų ir azartinių lošimų mokesčio. Fondui pateiktas paraiškas vertina ekspertai. Sprendimus kolegialiai priima Taryba, kurią sudaro 4 atstovai iš visuomeninių sporto organizacijų ir 1 atstovas iš Kūno kultūros ir sporto departamento.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų