REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rytoj, rugsėjo 13-ąją, Madride pradeda veikti „Švyturio“ Lietuvos krepšinio baras. Ispanijos sostinėje Lietuvos krepšinio rinktinė kaip tik šeštadienį kausis dėl trečiosios vietos pasaulio krepšinio čempionate, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

„Švyturys“ sirgalių ambasadą įkurs tame pačiame bare, kuriame Lietuvos rinktinės vyrais 2007-aisiais šventė bronzos laimėjimą. Tuomet Europos krepšinio čempionate Ramūno Butauto treniruojama Lietuvos rinktinė mažajame finale 78:69 pranoko Graikijos komandą ir iškovojo bronzą.

REKLAMA

„Švyturio“ sirgalių baras Madride veiks restorane „Montaloya“ (adresu – Paseo Demaria Teresa 2).

„Po svarbios pergalės prieš Turkijos rinkinę antradienio vakarą Lietuvos krepšininkai džiaugsmu dalinosi drauge su keliais šimtais sirgalių Barselonoje įkurtame „Švyturio“ bare. Lietuvos rinktinės bei sirgalių užsidegimas įkvėpė nesustoti ir toliau. Juk ir rinktinės kapitonas Paulius Jankūnas, dėkodamas sirgaliams už palaikymą, išsakė lauksiąs visų Madride“, – pasakoja Arūnas Čižauskas, „Švyturio“ krepšinio barų Ispanijoje vadovas.

REKLAMA
REKLAMA

„Todėl nusprendėme ir toliau drauge su rinktine ir jos sirgaliais keliauti ten, kur vyksta kovos dėl medalių. Tikiuosi, kad čia krepšinio gerbėjai, drauge su rinktinės vyrais, susirinks ir švęs iškovotus medalius“, – sako „Švyturio“ krepšinio barų Ispanijoje vadovas.

Ilgametis rinktinės rėmėjas „Švyturys“ Lietuvos krepšinio ambasadas svečiose šalyse, kuriose mūsų žaidėjams tenka grumtis dėl medalių, įkuria jau beveik dešimt metų. Pirmoji tokia ambasada įkurta dar prieš devynerius metus Serbijos sostinėje Belgrade vykusio Europos čempionato metu.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų