REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugsėjo 19-20 dienomis į Kauną grįžta ralisKauno ruduo 2014“. Šiais metais – tai jau 41-asis rudens ralis, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Jau kuris laikas automobilių sporto užkulisiuose netilo kalbos ir klausimas, ar ralis tikrai įvyks. Tačiau vis gausėjantis dalyvių skaičius ir visi atliekami paruošiamieji darbai tik patvirtina, kad kauniečiai, miesto svečiai ir visi ralio mėgėjai galės ir vėl išvysti ne tik Lietuvos ralistus, bet ir svečius iš kaimyninių šalių.

REKLAMA

2013 metais „Kauno rudens“ ralio metu vyko ir įskaitinis Lenkijos ralio čempionato etapas. Deja, prieš šių metų sezoną Lenkijos federacija atsisakė žvyrinių greičio ruožų, tad tokio gausaus svečių skaičiaus iš Lenkijos organizatoriai nesitiki. Kaip bebūtų, važiavusieji praeitais metais ir smagiai praleidę laiką Lenkijos ralistai, kad ir ne miniomis, dalyvauti planuoja ir šių metų ralyje. Tuo labiau, kad paskelbtame draudžiamųjų iki ralio zonų žemėlapyje – teritorijos ir rajonai, pasižymintys gražiais ir įdomiais greičio ruožais.

REKLAMA
REKLAMA

Tarp jau užsiregistravusių dalyvių į ralį – ir Lietuvos ralio čempionate lyderiaujantis Ramūnas Čapkausko ir Tomo Šipkausko ekipažas, bei puikių rezultatų pasiekęs Giedriaus Notkaus ir Daliaus Strižano ekipažas. Abi komandos ralyje dalyvauja toje pačioje įskaitoje, su Mitsubishi Lancer Evo IX automobiliais. Taip pat, dalyvių tarpe – ir kitų įskaitų lyderiai: Justas Tamašauskas, Jonas Pipiras, Gediminas Ramonas, Paulius Nanartavičius, jaunasis dalyvis Karolis Šiugždinis.

Šiais metais ralio organizatoriai dirba kartu su Kauno Senamiesčio draugija, tad į smagius greičio ruožus dalyviai bus išlydimi iš Kauno miesto širdies – Rotušės aikštės.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų