REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tarptautinėje elektronikos technologijų parodoje IFA 2014 Berlyne bendrovė „Huawei“ pristatė naują telefoną „Ascend G7“. Šis išmanusis įrenginys turi aukštos raiškos 5,5 colių ekraną, patobulintą 4 kategorijos 4G LTE jungiamumą ir optimizuotą 13 megapikselių pagrindinę fotokamerą. „Ascend G7“ yra naujausias iš „Huawei Ascend G“ įrenginių serijos.

REKLAMA
REKLAMA

„Rinkoje yra pakankamai daug išmaniųjų telefonų plastikiniais korpusais, o naujasis „Ascend G7“ išsiskiria elegantišku metalo dizainu“, – bendrovės pranešime cituojamas „Huawei“ klientų grupės generalinis direktorius Richardas Yu. – „Ascend G7“ ryškusis 4G LTE leidžia naudotojams pabrėžti savo individualumą ir mėgautis technologijų teikiamomis galimybėmis be apribojimų.“

REKLAMA

Pasak gamintojų, 7,6 mm storio ir 165 g svorio „Ascend G7“ sukurtas naudojant pranašiausią pasaulyje nanoliejimo technologiją (angl. Nano Molding Technology, NMT) siekiant, kad aukščiausios klasės vientisas metalo dizainas ir aptakus korpusas atrodytų prabangiai ir būtų malonus liesti. Todėl esą „Ascend G7“ telefonas gali pabrėžti kiekvieno stilių.

Skelbiama, kad 5,5 colių 1280 x 720 aukštos raiškos ekranas patogiai telpa rankoje, o 0,8 mm plonumo korpuso linija tarp telefono priekinio ir galinio paviršių atspindi pusiausvyrą ir eleganciją. „Ascend G7“ parduodamas klasikinių metalinio atspalvio spalvų: sidabrinės, pilkos, auksinės.

REKLAMA
REKLAMA

„Ascend G7“ telefone naudojamas „Qualcomm“ keturių branduolių 1,2 GHz procesorius ir patvarus 3000 mAh ličio polimerų akumuliatorius. „Huawei“ patentuota energijos taupymo technologija, turinti tris energijos taupymo režimus – normalų, išmanųjį ir itin taupų, suteikia galimybę „Ascend G7“ telefonu naudotis 1,2 dienos aktyvaus naudojimo režimu ir galimybę naudotis telefonu papildomas 24 valandas vos su 10 proc. baterijos įkrovimu. „Huawei Ascend G7“ palaiko 4G LTE ryšį, iki 150 Mb/s greitis leis filmus parsisiųsti per kelias minutes, o darbines bylas išsiųsti vos per kelias sekundes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasak „Huawei“ atstovų, „Ascend G7“ galia ir sparta idealiai tinka naudotojams, ieškantiems telefono, kuris spėtų koja kojon su jų dideliu gyvenimo ritmu. Sumani antenos perjungimo technologija užtikrina nenutrūkstamą tinklo signalą ir pagerintus naudojimo pojūčius, o belaidis jungiamumas sumažina nutrūkusių skambučių tikimybę. Suderinamas su tinklais visame pasaulyje, „Ascend G7“ yra globalus telefonas, maksimizuojantis išmaniųjų telefonų jungiamumą ir efektyvumą.

„Huawei Ascend G7“ įrengta 13 megapikselių pagrindinė fotokamera, turinti 28 mm plačiakampį BSI lęšį, ir 5 megapikselių priekinė kamera, turinti 88 laipsnių plačiakampį lęšį. Fotografuojant panoramines nuotraukas, išmaniajame telefone sudaryta galimybė jų horizontus išplėsti ir vertikaliai, ir horizontaliai, taip pat numatyta funkcija akimirksniu užfiksuoti nuotrauką dukart spustelėjus garso sumažinimo mygtuką. „Ascend G7“ suteikia geresnes nuotraukų redagavimo galimybes, tarp kurių – rankinio fokusavimo ir nepriklausomo šviesos matavimo funkcijos. Fotokamera taip pat siūlo veido paryškinimo galimybes filmuojant vaizdo režimu.

REKLAMA

„Ascend G7“ įdiegta nauja „Huawei“ intuityvios vartotojo sąsajos versija EMUI 3.0, kuri supaprastina valdymą viena ranka ir pristato naują visos programinės įrangos sąsajos dizainą. Naujas laiko juostos pateikimas, plačiai naudojamas visoje EMUI 3.0, suteikia nuoseklumo ir praktiškumo. Be to, EMUI 3.0 intuityviai ir aktyviai atkreipia dėmesį į kasdienius poreikius praktiškomis ir vizualiai patraukliomis dizaino detalėmis: pereiti prie kitos esminės išmaniojo telefono funkcijos (skambučio, adresų knygos ir trumpųjų žinučių skilties) dabar galima tiesiog horizontaliai brūkštelėjus per telefono ekraną.

Pranešama, kad rekomenduojama „Huawei Ascend G7“ pardavimo kaina yra 299 eurai. Nuo 2014 m. rugsėjo jis bus pardavinėjamas Vokietijoje, Italijoje, Ispanijoje, Danijoje, Vengrijoje, Olandijoje, Turkijoje, Lenkijoje, Norvegijoje, Pietų Afrikoje, Meksikoje, kitose rinkose pasirodys vėliau.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų