REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Los Andžele įsikūrusi lietuvių dainininkė Simona Milinytė žengia keliu svajonių link.

Los Andžele įsikūrusi lietuvių dainininkė Simona Milinytė žengia keliu svajonių link.

REKLAMA

Dalyvaudama „Teen Choice Awards“, Simona susipažino su serialų „The Bold and the Beautiful“ bei „Orange is the New Black“ žvaigždėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvoje gyvenantiems artimiesiems ir draugams Simona socialiniame tinkle dėkojo už palaikymą (red. pastaba – kalba netaisyta):

REKLAMA

Maziukai! Aciu Jum uz meile ir palaikyma! Esu visai viena, viska darau savo jegom. Nera nei seimos, nei pazistamu, nei draugu. Nera man kas net padetu tokius dalykus kaip saskaitas moketi, ka jau kalbeti apie karjera. Teveliai mano nuostabus, taciau nekalba angliskai, o cia irgi nieko nepazista. Bet ju meile man duoda jegu ir toliau "kabinuosi" i gyvenima nagais ir dantim:D (Nesupraskit klaidingai-pati pasirinkau is niekeno netureti jokios pagalbos. Taip visa savo gyvenima "statausi" pati ir visi pasiekimai - tikraja to zodzio prasme, mano!) Tiek daug visko. Man dabar ir mokslai Lietuvoj, ir mokslai cia universitete - Kalifornijoj, ir turiu dar butuka, ir suniukus priziuret, ir dar plius dirbu del karjeros - ir viska darau pati, bet jau kontraktai "ant nosies", todel greit turesiu pagalba ir nuostabia vadybine kompanija salia saves. Susiradau nuostabiu zmoniu, tieisog rasinedama laiskus, daug dirbdama, repetuodama ir siekdama savo svajoniu. Todel labai dziugu, kad Jus turiu, nes man to palaikymo labai reikia! ACIU! Prizadu-nuostabus dalykai laukia mano gerbeju! Ir turas, ir klipai, ir dovanos, ir albumai ir uh daug visko. Kolkas nepykit, dar ne laikas pasakyti. Bet jau tuoj! Jus laukit, o as dirbu toliau!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų