REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LRT.lt

Liepos 4 d. įsiteisėjo Vilniaus apygardos teismo nutartis civilinėje byloje dėl bankroto bylos iškėlimo UAB „Happy travel“.

REKLAMA
REKLAMA

Valstybinė vartotojų teisių apsaugos tarnyba informuoja, kad Vilniaus apygardos teismas UAB „Happy travel“ bankroto administratoriumi paskyrė UAB „TOP CONSULT“, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Vartotojai, kurie UAB „Happy travel“ administruojamoje internetinėje svetainėje www.happyfly.lt buvo rezervavę lėktuvo bilietus ir/arba apgyvendinimą viešbutyje, tačiau rezervacijos nebuvo patvirtintos ir pinigai nebuvo grąžinti, turi teisę kreiptis į teismo paskirtą bendrovės bankroto administratorių UAB „TOP CONSULT“ adresu Olimpiečių g. 1–35, Vilnius iki 2014 m. rugpjūčio 14 d. ir pateikti jam prašymą dėl įtraukimo į kreditorių sąrašą bei kreditorinius reikalavimus įrodančius dokumentus. Į šį bankroto administratorių turi teisę kreiptis ir kiti kreditoriai, norintys pareikšti savo kreditorinius reikalavimus UAB „Happy travel“.

Valstybinė vartotojų teisių apsaugos tarnyba už vykdytą nesąžiningą komercinę veiklą šiai bendrovei 2014 m. kovo 13 d. skyrė ekonominę sankciją – 12500 Lt baudą (2013 m. buvo skirta 8000 Lt bauda).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų