REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jovita Sukackaitė, LRT televizijos naujienų tarnyba, LRT.lt

Vilniuje atidarytas naujas šeštojo policijos komisariato pastatas. Naujose patalpose geresnės sąlygos įrengtos ir pareigūnams, ir besikreipiantiems.

REKLAMA
REKLAMA

Iš Šeškinės gatvės į Laisvės prospektą persikėlusiame Vilniaus miesto 6-ąjame policijos komisariate įrengtos modernios ginklų saugyklos, apklausų kabinetai, atskirtos interesantų ir darbo su sulaikytaisiais zonos. Geresnės ir pareigūnų poilsio erdvės.

REKLAMA

„Senajame pastate kai kurie žmonės tiesiog bijodavo pas mus prisėsti ant kėdės, ar juo labiau pasinaudoti tualetu, o šiame pastate visi atėję aikčioja ir sako, kad puikiai atrodome, ir jų nusiteikimas iš karto visai kitoks, – sako Vilniaus 6-ojo komisariato viršininkas Gediminas Šarauskas. – Prieš tai komisariatas buvo išskaidytas į skirtingus padalinius, pareigūnai dirbo penkiose nutolusiose darbo vietose, tai negalima palyginti“.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak vidaus reikalų ministro Dailio Alfonso Barakausko, tai paskutinis Vilniaus policijos komisariatas, perkeltas iš „siaubingų patalpų“.

1700 kv. m patalpos yra nuomojamos, jose dirbs per 100 pareigūnų.

„Iš viso nuoma tų 1700 kv. m per metus yra 50 685 lt, bet įeina viskas – jie viską įrengia: ir įranga visa, tie, kurie išnuomojo nupirko ir baldus, nupirko ir interneto ryšį. Kaina, kurią mokėsime, labai nedidelė – 31 litas per mėnesį“, – sako vidaus reikalų ministras.

Tai trečias pagal dydį Vilniaus policijos komisariatas, jame dirbs apylinkės inspektoriai ir migracijos tarnyba.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų