• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į ketvirtus metus rengiamą A. C. Milan jaunimo futbolo ir anglų kalbos stovyklą atvyksta buvęs profesionalus futbolininkas iš Italijos ir pagrindinis „A. C. Milan“ futbolo akademijos techninis direktorius Kuveite Patrizio Billio. P. Billio vadovaus „A. C. Milan“ trenerių delegacijai, kuri dirbs rugpjūčio 18-22 dienomis Trakuose vykstančioje stovykloje, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Profesionalus futbolininkas, karjerą pradėjęs „A. C. Milan“ klube ir vėliau žaidęs aukščiausiose Anglijos bei Škotijos lygose, į Lietuvą teigia atvykstantis turėdamas aiškius lūkesčius. „Nors Lietuvoje svečiuosiuosi pirmą kartą, tačiau jaučiuosi daug žinantis apie šios šalies futbolą, o ypač apie jaunųjų talentų ugdymą. „A. C. Milan“ klubas su Lietuva bendradarbiauja jau ne pirmus metus ir esu iš savo kolegų girdėjęs labai gerų atsiliepimų apie čia besitrenirujančius vaikus. „A. C. Milan“ klube yra žinoma, kad net 6 metų vaikai iš Lietuvos yra išskirtinai koordinuoti, o tai yra esminis pagrindas, ugdant ateities futbolo talentus“, – pasakoja P. Billio.

REKLAMA

Buvęs Škotijos „Aberdeen“ ir „Dundee“ komandų saugas taip pat atskleidė pagrindinius į Lietuvą iš Italijos atvykstančios delegacijos tikslus. „Mano ir visos trenerių komandos esminė užduotis Lietuvoje – perteikti itališko futbolo paslaptis jauniesiems talentams. „A. C. Milan“ klubas per kelis dešimtmečius yra ištobulinęs išskirtinę vaikų ugdymo metodiką, kurią atsakingai galiu pavadinti esančia viena geriausių pasaulyje. Kitas, ne ką mažesnis mūsų tikslas – įdėmiai stebėti individualių vaikų pasirodymą stovyklos metu, kadangi pasibaigus stovyklai pačius talentingiausius galime pakviesti atvykti į Milane vykstantį „A. C. Milan“ pasaulinį vaikų futbolo turnyrą“.

REKLAMA
REKLAMA

Anot Patrizio Billio, „A. C. Milan“ futbolo stovyklose dalyvauti gali tiek pirmuosius žingsnius futbole žengiantys, tiek jau ilgiau sportuojantys jaunieji futbolininkai. „A. C. Milan“ stovyklose dalyvauja vaikai nuo šešerių iki septyniolikos metų. Vaikai stovyklos metu yra paskirstomi tiek pagal amžių, tiek pagal sugebėjimus, tad šis stovyklos formatas tinka skirtingus įgūdžius turintiems vaikams“, – sako techninis direktorius iš Italijos.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų