REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viena dažniausiai studentų naudojamų priemonių – sąsiuviniai. Naujus mokslo metus Vilniaus studentai pasitiks su specialiai jiems sukurtais išskirtiniais studento sąsiuviniais. Šešių Lietuvos edukologijos universiteto (LEU) socialinės pedagogikos II kurso studenčių iniciatyva buvo sukurtas sąsiuvinis, skirtas ką tik į Vilnių studijuoti atvykusiam studentui.

REKLAMA
REKLAMA

Studentėms idėja gimė, kai ne vieną kartą universitete į rankas gavo nemokamai dalijamą sąsiuvinį su daugybe reklamos, tačiau su mažai studentui naudingos informacijos. Merginoms kilo idėja sukurti išskirtinį, labiau į pirmo kurso studentą orientuotą sąsiuvinį. Studentui, kuris neseniai atsikraustė į Vilnių ir ieško čia veiklos, nori pažinti sostinę ir jos gyvenimą. Sąsiuvinis išskirtinis tuo, kad vienoje vietoje bus galima rasti daug studentui naudingos informacijos apie lankomiausias ir gražiausias Vilniaus vietas, viešąjį transportą, galimybes savanoriauti, skaniai ir pigiai papietauti kartu su draugais, apie klubus ir pasilinksminimo vietas, kuriose kiekvienas galėtų atsipalaiduoti ir smagiai praleisti laiką.

Sąsiuvinyje nemažai vietos skirta studentų užrašams, kad visur ir visada galėtų užsirašyti svarbius dalykus. Studento sąsiuvinis – spalvingas ir unikalus. Jį galės įsigyti kiekvienas studentas, norintis ne tik greičiau pažinti Vilnių, bet ir produktyviai šiuo sąsiuviniu naudotis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų