REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Greitųjų paskolų palyginimo portalas Cred24 sukūrė unikalią greitųjų paskolų paieškos ir palyginimo sistemą, kuri leidžia vartotojui, norinčiam skolintis, lengvai ir patogiai pamatyti visus greitųjų kreditų pasiūlymus vienoje vietoje.

Greitųjų paskolų palyginimo portalas Cred24 sukūrė unikalią greitųjų paskolų paieškos ir palyginimo sistemą, kuri leidžia vartotojui, norinčiam skolintis, lengvai ir patogiai pamatyti visus greitųjų kreditų pasiūlymus vienoje vietoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naujas Cred24 paieškos ir palyginimo įrankis leidžia vartotojui ne tik peržiūrėti visus greitųjų paskolų pasiūlymus, bet ir realias palūkanų normas. Cred24 nuolat tikrina kreditus teikiančių bendrovių pasiūlymų ir palūkanų normų pasikeitimus, sistemoje pateikiama informacija yra nuolat atnaujinama. Tai leidžia vartotojui matyti tik esamus, galiojančius pasiūlymus. Šis įrankis leidžia vartotojams lengvai pasirinkti kreditorių, atsižvelgiant į jų poreikius, ir rasti geriausią pasiūlymą, taupant savo laiką bei pinigus. Šiuo metu jau baigti darbai rengiant Cred24 sistemos mobiliąsias aplikacijas Android ir iOS operacinėms sistemoms, ir netrukus jos bus prieinamos visiems vartotojams, besidomintiems greitaisiais kreditais.

REKLAMA

Per trejus Cred24 veiklos metus pastebėta tendencija, kad žmonės sprendimą imti greitąją paskolą priima beatodairiškai ir neapgalvotai. Žmonės dažniausiai nemąsto apie galimas pasekmes, skolinasi impulsyviai, kas dažnai priveda prie didelių, ne visada sėkmingai įgyvendinamų skolinių įsipareigojimų. Plečiantis greitųjų paskolų rinkai, žmonės pradėjo atidžiau apsvarstyti savo mokumo ir paskolos grąžinimo laiku galimybes, tačiau akivaizdu, kad informacijos apie galimas pasekmes trūksta, o skolininkų nuovokumas vis dar nepakankamas.

REKLAMA
REKLAMA

Dažnai greitasis kreditas imamas ne detaliai suplanavus savo pajamas bei išlaidas, bet remiantis emocijomis, pavyzdžiui skolinantis šeimos atostogoms, nors per metus tam lėšų sukaupta nebuvo. Būtent dėl šių priežasčių, siekiant sumažinti impulsyvaus, neatsakingo skolinimosi atvejų skaičių Cred24 sukūrė unikalų greitųjų kreditų paieškos ir palyginimo įrankį. Cred24 siekia, kad ši sistema padėtų net ir skubotus sprendimus dėl paskolų priimantiems žmonėms, kurie Cred24.lt galėtų išsirinkti naudingiausią greitojo vartojimo kredito pasiūlymą palankiausiomis sąlygomis.

Cred24 vykdo savo veiklą Lietuvoje, Latvijoje, Lenkijoje ir Jungtinėje Karalystėje, o nuo 2011-ųjų vartotojai jau palygino greitųjų kreditų pasiūlymus daugiau nei 46.000 kartų. Cred24 vartotojai gali užduoti jiems rūpimus klausimus apie greituosius kreditus ir iš karto gauti išsamius atsakymus. Taip pat komanda vartotojų patogumui parengė Vadovėlį, kuriame kiekvienas ras informacijos apie tai, kaip gauti greitąjį kreditą, kaip jį sėkmingai grąžinti, ką reikėtų žinoti prieš skolinantis, kas nutinka jei paskola negrąžinama laiku ir kt. Cred24 misija - padėti žmonėms sutaupyti pinigų ir laiko, kai reikia greitos finansinės pagalbos. Sistemos versija netrukus bus prieinama ir kitose šalyse.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų