REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuviškas startuolis „Rewalon“ (valdantis ir programėlę „Gifty“) organizacijoms teikiantis klientų motyvavimo ir apdovanojimo paslaugą sulaukė antro rato investicijų iš Lenkijos rizikos kapitalo fondo „Online Venture“ bei ankstesnių investuotojų „Practica Seed Capital“.

REKLAMA
REKLAMA

“Investuoti mus paskatino augantis Rewalon paslaugų populiarumas. Rewalon sprendžia aiškią problemą, sutaupo daug pinigų, todėl yra patrauklus įmonėms” - sako Mikolaj Lipinski „Online Venture“ fondo direktorius.

REKLAMA

„Rewalon“ leidžia bet kuriai organizacijai lengvai skatinti klientų normą elgesį, keisti įpročius, palaikyti santykius su klientais. „Rewalon“ veikia dar tik pusantrų metų, bet jau teikia paslaugas Lietuvoje, Latvijoje ir Rusijoje. Įmonės klientai yra American Express, Bitė, Swedbank, Lietuvos Draudimas, PZU Lietuva, Omnitel, Citadele, Alfa bank ir kt. Rewalon naudojasi jau pusė Lietuvoje veikiančių bankų užimančių 85% rinkos, du iš trijų mobiliojo ryšio operatorių, draudimo bendrovės užimančios 40% rinkos.

REKLAMA
REKLAMA

Kampanijas galima suorganizuoti per kelias valandas ir visiškai automatizuoti. Su Rewalon galima apdovanoti klientus produktais iš žinomų tinklų vietos rinkose: Forum Cinemas, TGI Fridays, Il Patio, Vero Café, Čili, Coffee Inn, Papa Johns Pizza, Formula kino.

Vasarį Maskvoje vykusioje bankinių technologijų konferencijoje Finnext 2014 - didžiausiame tokio pobūdžio renginyje Rusijoje Rewalon buvo apdovanoti už geriausią į klientą orientuotą paslaugą.

Rewalon (Gifty, UAB) veikia pusantrų metų, ir per tą laiką pritraukė investicijų iš lietuviško fondo Practica Seed Capital (pagal 2007–2013 m. ekonomikos augimo veiksmų programą pagal JEREMIE iniciatyvą Lietuvoje, finansuojamą iš Europos regioninės plėtros fondo) bei kitų investuotojų daugiau nei 200 tūkst. eurų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų