REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ūkio ministerija kviečia aukštųjų universitetinių mokyklų magistrantus ir jų mokslinius vadovus dalyvauti magistro darbų konkurse. Magistro darbų temos turi būti susijusios su šalies ekonomikos augimu ir konkurencingumo skatinimu. Paraiškas dalyvauti konkurse galima teikti iki š. m. liepos 15 d.

REKLAMA
REKLAMA

Kasmet rengdama šį konkursą Ūkio ministerija siekia skatinti aukštųjų universitetinių mokyklų studentus ir jų vadovus pasirinkti darbų temas, susietas su šalies ekonomikos augimu ir konkurencingumo didinimu. Tad studentai, jau parengę magistro darbus, susijusius su Lietuvos ekonomikos temomis, kviečiami teikti paraiškas dalyvauti konkurse.

REKLAMA

Konkurse gali dalyvauti aukštųjų universitetinių mokyklų magistrantai ir jų moksliniai vadovai. Konkursui pateiktas darbas turi būti einamųjų metų arba, studijoms trunkant 2,5 metų, – darbas gali būti praėjusių metų pabaigos.

Konkursui pateiktus darbus vertins specialiai sudaryta komisija iš valstybės, mokslo ir verslo institucijų atstovų. Darbą konkurso organizatoriaus sudarytai vertinimo komisijai gali pristatyti tik darbo autorius.

REKLAMA
REKLAMA

Ūkio ministerija apdovanos trijų geriausių darbų autorius ir jų darbo vadovus. Pirmos vietos laimėtojui skiriama 5 000 Lt, antros – 3 000 Lt ir trečios – 2 000 Lt. Laimėjusio darbo autoriui skiriama 75 proc., darbo vadovui – 25 proc. premijos sumos.

Norintieji dalyvauti konkurse turi pateikti du magistro darbo egzempliorius, darbo įvertinimo mokslo institucijoje pažymą ir užpildytą konkurso paraišką. Paraiškas priima viešųjų pirkimų būdu konkursui organizuoti atrinkta agentūra UAB „Avenire“. Paraiškos priimamos adresu Trakų g. 7-17, LT–01132, Vilnius arba el. paštu [email protected]. Paraišką dalyvauti konkurse galite rasti adresu http://www.ukmin.lt/web/lt/skelbimai/kiti_skelbimai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ūkio ministerija pateikė rekomenduojamas darbų temas, į kurias siūloma atsižvelgti studentams rašant magistro darbus ir ateityje dalyvaujant Ūkio ministerijos magistro darbų konkurse. Darbų temas, susijusias su šalies ekonomikos augimu ir konkurencingumo didinimu, rasite http://www.ukmin.lt/web/lt/skelbimai/kiti_skelbimai.

Dėl papildomos informacijos ar iškilusių klausimų, susijusių su konkursu, galite kreiptis į Kristiną Selezniovą telefonu 8 673 57 549, el. paštu [email protected].

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų