REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Liberalų ir centro sąjungos pirmininkas Artūras Melianas prisipažino, kad jų lūkesčiai šiuose Europos parlamento rinkimuose nėra labai dideli.

REKLAMA
REKLAMA

„Bet kokiu atveju mes tikimės, kad laimės Lietuva. O dėl rezultatų? Esame realistai, suvokiame ir nepretenduojame į daug mandatų, - kalbėjo A. Melianas. – Mūsų tikslas buvo pasitikrinti rinkėjų pasitikėjimą tam tikrose savivaldybėse. Žengsime į priekį. Tikrai nesame nusiteikę pasiekti kažkokių ženklių rezultatų“.

REKLAMA

Politika nesutiko su nuomone, kad liberalcentristai pastaruoju metu yra kiek prigesę.

„Nemanau, kad nebuvo jokio impulso anksčiau. Buvo pakankamai veiklos ir prieš tai. Mūsų atstovai yra labai darbingi ir produktyvūs savivaldybėse, - sakė A. Melianas. – Tačiau nesulaukdavome žiniasklaidos dėmesio, kadangi buvome politiškai neįtakingi valstybiniu mastu“.

Pasak A. Meliano, tai šiek tiek trukdė viešintis. „Praėjusiais metais mūsų veikla buvo netgi aktyvesnė. Tai yra tiesa. Tačiau turėjome problemų su komunikacija. Natūralu, tai privedė prie naujų veiklos galimybių paieškos. Pasisakome už liberalių jėgų vienijimąsi. Džiugu, kad atsiliepė į mūsų šauksmą Artūras Zuokas ir sąjunga „Taip“, - kalbėjo A. Melianas. – Tuo keliu judame aktyviai ir labai sparčiai“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų