REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Lietuvos vyrų žolės riedulio čempionate prasidėjo 2013-2014 metų čempionato pusfinalis. Šiame etape komandos sužais dvejas rungtynes, o nugalėtoją lems geresnis įmuštų ir praleistų įvarčių santykis.

REKLAMA
REKLAMA

Pusfinalyje susitinka Vilniaus „Ardas-Rudamina“ (1 vieta reguliariajame sezone) su Vilniaus „Žuvėdra-Tauru“ (4) ir Širvintų „Inta-Baltic Champignons“ (2) su „Šiauliais“ (3).

REKLAMA

Penktadienį Rudaminoje įvyko pirmosios rungtynės tarp sostinės atstovų. Po atkaklios kovos mačą rezultatu 2:0 (1:0) laimėjo „Ardas-Rudamina“. Pirmajame kėlinyje aktyviau rungtyniavo „Žuvėdra-Tauras“, bet 33 minutę Artūras Zaleskis pasinaudojo varžovų gynėjų klaida ir išvedė savo komandą į priekį.

Po pertraukos kiek pavargo „Žuvėdros-Tauro“ lyderis Karolis Asanavičius ir „Ardas-Rudamina“ tvirtai perėmė iniciatyvą. Reguliariojo sezono nugalėtojai galėjo pasižymėti ne kartą, bet niekaip negalėjo pramušti varžovų vartininko Tomo Bosikio. Tai pavyko padaryti tik 70-ąją minutę Andrejui Beinarovičiui.

Kita pusfinalio pora savo seriją pradės gegužės 24 d. 14.15 val. maču Šiauliuose. Abiejų porų atsakomųjų rungtynių datos dar nėra patvirtintos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų