• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Retai, tačiau pasitaiko atvejų, kai du žmonės bendru susitarimu priima sprendimą – drauge mėgautis tik seksualiniais santykiais, nieko daugiau. Jokio dvasinio ryšio, meilių apsikabinimų, palaikymo ar paguodos žodžių sunkiausiomis, ar džiugesio sėkmės atveju. Tačiau labai dažnai, nepaisant bendro susitarimo, intymus ryšys bent vienam iš seksualinių partnerių perauga į stipresnius jausmus.

REKLAMA
REKLAMA

Tik gerai pažinodami antrąją pusę, išsiaiškinę jo/jos požiūrį, galite suprasti ar Jus sieja tikrai meilė, o gal tai tik aistringos naktys ir nieko daugiau?

REKLAMA

Bene kiekvieno pasimatymo metu pagrindinis judviejų užsiėmimas - seksas. Visiems aišku, kad susitikus su mylimuoju norisi bendrauti, kartu leisti laisvalaikį, užsiimti abiems mėgstama veikla. Žinoma, seksas taip pat labai svarbus, tačiau jis neturėtų būti dominuojančiu dalyku. Jei susitikę iškart puolate į lovą, o po to partneris užsiima savais reikalais, teigdamas, kad negali skirti Jums daugiau laiko – vargu ar šie santykiai kur nors nuves ir ar drauge sulauksite senatvės.

REKLAMA
REKLAMA

Pokalbio tema vėl gi seksas. Partneriui neįdomi Jūsų nuomonė apie dabartinę situaciją Ukrainoje, mėgstamą muzikos grupę ar rašytoją. Dažniausiai kalbatės apie antrąjį galą, kamasutros pozas ir panašiai. Intymūs pokalbiai poroje labai natūralus dalykas, tačiau jei be jų daugiau neturite vienas kitam ką pasakyti, vertėtų rimtai susimąstyti ar laiką leidžiate su tinkamu žmogumi.

Nakvynė vienoje lovoje – nesuvokiamas dalykas. Miegas šalia brangaus žmogaus, vienas maloniausių, dvasinį ryšį bei artumą stiprinantis dalykas. Tad jei po aistringų meilės žaidimų brangiausiasis paskubomis rengiasi ir skuba namo, užuot likęs nakvoti šalia Jūsų, vertėtų sunerimti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tavo jausmai, išgyvenimai jam nieko nereiškia. Du, vienas kitą mylintys žmonės partnerį palaiko bet kurioje situacijoje. Pasidžiaugia jo sėkme pelnius medalį sporto rungtynėse ar paguodžia atsitikus nelaimei. Taip pat nerodo jokio susidomėjimo, kaip šiandien praleidote dieną, kaip sekėsi darbe ar paskaitose. Mylintys vyrai domisi savo antrąja puse ir nori ją kuo geriau pažinti, o nėra susikoncentravę tik į savo poreikius.Vietoj to demonstruoja abejingumą ir temą nukreipia lovos reikalų link? Susimąstykite ar Jums tikrai reikia tokio žmogaus šalia!

REKLAMA

Jūs nesate jam vienintelė. Jeigu vaikinas susitikinėja su kitomis merginomis ir nori, kad tu tai žinotum, vertėtų suvokti, kad santykiai vargiai galėtų patekti į nepriekaištingų santykių dešimtuką. Na, o merginai tikrai nesinori būti tik vienai iš daugelio, kurią prisimena tik tuomet, kai prireikia draugijos ar trūksta dėmesio.

Suaugusiems.lt inf. - Afrodiziakai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų