• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Šeštadienį Anglijoje prasidėjo priešpaskutinis "Premier" lygos turas.

Ankstyvosiose rungtynėse Londone Samo Allardyce'o vadovaujama "West Ham United" ekipa namuose susitiko su "Tottenham" klubu.

REKLAMA
REKLAMA

25-ąją minutę iš aikštės buvo išvarytas svečių gynėjas Younesas Kaboulis ir jau 27-ąją minutę į savus vartus įsimušė Harry Kane'as.

REKLAMA

Kiekybinį pranašumą išnaudojo ir rezultatą prieš pat ilgąją pertrauką padvigubino Stewartas Downingas.

Antrajame kėlinyje įvarčių įmušta nebuvo, todėl "West Ham" ekipa šventė pergalę ir įsirašė tris taškus į savo sąskaitą turnyrinėje lentelėje.

Vėliau vykusiuose susitikimuose paaiškėjo dvi komandos, kurių kitą sezoną "Premier" lygoje nebus.

Paskutiniąją vietą užimantys "Cardiff City" futbolininkai išvykoje pralaimėjo "Newcastle United" klubui. Shola Ameobi, Loico Remy ir Steveno Tayloro įvarčiai pasiuntė Ole Gunnaro Solksjaero vadovaujamą komandą į "Championship" divizioną.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu "Fulham" klubas išvykoje patyrė sutriuškinimą mače su "Stoke City". Felixas Magathas nesugebėjo išlaikyti Londono ekipos pirmajame divizione.

Vietą "Premier" lygoje kitą sezoną beveik užsitikrino "Aston Villa". Paulo Lamberto auklėtiniai namuose 3 - 1 įveikę "Hull City" futbolininkus.

Svarbų žingsnį išlikimo link žengė "Sunderland" klubas, "Old Traford" stadione po Sebastieno Larssono įvarčio šventęs pergalę prieš Ryano Giggso treniruojamą "Manchester United" ekipą.

Kol kas neaiškus "Norwich City" klubo likimas. "Kanarėlės" užima 18-ąją vietą turnyrinėje lentelėje ir sekmadienį išvykoje susitiks su "Chelsea" futbolininkais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų