REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Futbolo bendruomenės klubas (F.B.K.) „Kaunas“ turėjo turiningą savaitgalį, kurio metu ne tik tvarkė Kauno regbio stadioną, kartu su kauniečių minia bėgo pusę maratono, bet ir atviroje fotosesijoje prie Kauno pilies pristatė šio sezono futbolininkus bei naujas dizaino ir išskirtines savo žaidybines aprangas., teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Geltonos ir žalios spalvų aprangą vilkinčuų futbolininkų savaitgalis prasidėjo pavasarine švarinimosi akcija „Darom 2014”, kurios metu futbolininkai kartu su visuomeninės organizacijos „Vieningas Kaunas“ atstovais tvarkė apleistą Kauno regbio stadiono aplinką.

REKLAMA

Šeštadienį Kauno pilies prieeigose F.B.K. „Kaunas“ futbolininkai dalyvavo nuotaikingoje fotosesijoje, kurios metu įsiamžino su naujo dizaino ir išskirtinėmis šio sezono aprangomis. Žaidėjai ne tik pozavo profesionaliam fotografui portretinėms nuotraukoms, bet ir spėjo nusifotografuoti su fotosesiją stebėti atėjusiais sirgaliais.

F.B.K. „Kauno“ naująsias aprangas sukūrė viena žinomiausių sporto aprangų gamintojų Lietuvoje, kauiečių bendrovė „Tūta“. Ant aprangos atsispindi tradicinės klubo spalvos – geltona ir žalia. Taip pat per marškinėlių vidurį puikuojasi šių metų klubo pagrindinio rėmėjo „Hegelmann Transporte“ logotipas.

REKLAMA
REKLAMA

Turiningą savaitgalį Geltonai Žali užbaigė dalyvavimu Kauno pusės maratono bėgime. Šventėje dalyvavo apie 1100 lengvosios atletikos mėgėjų ir profesionalų. Futbolininkai kartu su būriu kauniečių ir miesto svečių bėgo 5 kilometrų distanciją. F.B.K. „Kauno“ futbolininkai išsiskyrė iš visų maratono dalyvių savo Geltonai Žaliomis aprangomis bei sugebėjo visus nustebinti finišo liniją kirsdami originaliausiai iš visų bėgimo mėgėųj – kūlversčiu.

„Turėjome ypač turiningą savaitgalį, kurio metu ne tik sustiprinome futbolininkų tarpusavio bendravimą, bet ir patys prisistatėme visuomenei. Tokios akcijos ir renginiai ypač didina susidomėjimą klubu, džiaugiamės, jog su kiekvienais metais tampame vis labiau identifikuojami kaip bendruomenės klubas“, - sakė Geltonai Žalių vadovas Valdas Knyzelis.

F.B.K. „Kauno“ startas LFF II lygos Pietų zonos varžybose jau už 2 dienų. Šį trečiadienį, balandžio 30 dieną, Kaune, Nacionalinės futbolo akademijos stadione Geltonai Žali susitiks su Vilniaus „Ateities“ futbolininkais. Rungtynių pradžia – 19:30 val.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų