REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Pirmoji pasaulio raketė 32 metų Serena Williams ilsisi nuo teniso – su draugėmis puikiai leidžia laiką Majamio paplūdimyje. Akiniai nuo saulės ir kuklus erotiškas bikinis patraukė fotografų dėmesį, rašo bild.de.

REKLAMA
REKLAMA

Po skaudžios nesėkmės teniso turnyre Čarlstone S. Williams reikėjo pertraukos. „Esu tiesiog mirusi. Reikia keletos savaičių pertraukos, per kurią negalvočiau apie tenisą ir įkraučiau elementus. Tai man padės. Metai buvo itin įtempti“, – kalbėjo planetos teniso reitingo lyderė.

REKLAMA

Triskart S. Williams laimėjo turnyrą Čarlstone, šiais metais turėjo ginti titulą, tačiau sensacingas pralaimėjimas čekei Janai Cepelovai nubraukė visas viltis ir nutraukė 15 iš eilės laimėtų mačų seriją.

Sklinda gandai, kad tenisininkę ne tik ištiko sportinė krizė, bet ir nutrūko meilės ryšiai. Teniso karalienė pati socialiniuose tinkluose nevengia viešinti savo asmeninio gyvenimo.

„Aš viena, solo, be palydos“, – rašo amerikietė. Ar S. Williams išsiskyrė su 43 metų Patricku Mouratoglou? Jau dvejus metus prancūzas ne tik treniruoja tenisininkę, bet ir yra jos draugas.

Bet kuriuo atveju dieną paplūdimyje ji praleido be jo...

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų