REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Leidinys „DigiTimes“, remdamasis informuotais šaltiniais, praneša, kad „Intel“ ketina vykdyti agresyvią kainų politiką, tikėdamasi stimuliuoti planšetiniams kompiuteriams skirtų procesorių pardavimus, ypač Kinijos rinkoje.

REKLAMA
REKLAMA

Pavyzdžiui, populiariausių keturių branduolių „Intel“ procesorių kainos jau nukrito iki 5 JAV dol. (ar net mažiau), o tai leidžia kalbėti apie tokį kainų lygį, kurį taiko kinų gamintojai „AllWinner“ ir „Rockchip“. Negana to, „nVidia“, „Qualcomm“ ir netgi „MediaTek“ kainos atrodo didesnės.

REKLAMA

Šaltiniai mano, jog toks kainų santykis lems, kad bevardžiai kinų gamintojai pradės aktyviai naudoti „Intel“ procesorius. Amerikiečių kompanija šiemet tikisi realizuoti 40 mln. planšetinių procesorių. Įdomu tai, kad „Intel“ pasiruošusi partnerius vilioti ne tik kainomis, bet ir pagalba projektuojant įrenginius, taip pat juos reklamuojant.

Tas pats „DigiTimes“ praneša, kad „Intel“ aktyviai bendradarbiauja su kompanija „HzO“, kuri kuria dangą, saugančią elektroniką nuo drėgmės. Beje, šia technologija domisi ir „Apple“ bei „Samsung“. Pavyzdžiui, nauji „Galaxy“, „iPhone“ išmaniųjų telefonų modeliai, taip pat „iWatch“ gali gauti būtent tokią apsauginę dangą.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų