• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lygiai prieš 10 metų pasaulio sunkaus svorio bokso čempionas 38 metų Vladimiras Kličko patyrė skaudžiausią karjeroje pralaimėjimą, rašo bild.de.

REKLAMA
REKLAMA

Las Vegase vykusioje dvikovoje su Ali Lamonu Brewsteriu ukrainietis V. Kličko penktame raunde pralaimėjo techniniu nokautu. „Man tai vis dar mįslė ir aš ieškau priežasčių. Kartas nuo karto pasižiūriu tą kovą. Tačiau aš pasimokiau iš to, nebūčiau dabar tas, kas esu“, - teigė V. Kličko.

REKLAMA

Tai buvo pirmoji ukrainiečio dvikova su naujuoju treneriu Emanueliu Stewardu. „Pradžia nebuvo labai gera, tačiau nekatyvi patirtis parodė, į ką turiu atkreipti dėmesį“, - kalbėjo boksininkas.

JAV treneris mirė 2012 metais. „Per treniruotes vis dar girdžiu jo balsą. Jo dvasia plevena virš mūsų treniruočių stovyklos, jis čia ir žiūri į mus. Tikiu, kad ten aukštau jis laimingas“, - tikino V. Kličko.

Sunkiasvoris čempionas šiuo metu pasiruošimo stovykloje Austrijoje ir balandžio 26 dieną Oberhauzene gins titulą dvikovoje su 34 metų australu Alexanderiu Liūtaširdžiu Leapai.

REKLAMA
REKLAMA

12,5 tūkst. vietų arenoje visi bilietai jau parduoti. Pasaulio čempionas pagal WBO, WBA, IBF ir IBO versijas įspėja prieš dvikovą: „Leapai turi nedaug mėgėjo patirties, jo taktika, technika ir strategija – skurdžiios. Tačiau jis viską daro per laukinę jėgą. Jis nėra favoritas, tačiau tikrai negaliu jo nuvertinti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų