• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Pirmą kartą mūsų šalyje surengtose motociklininkų varžybose „Enduro sprint“ Vievyje jėgas išbandė Lietuvos, Latvijos ir Estijos sportininkai. Šios varžybos buvo pirmasis Lietuvos ir Baltijos čempionatų etapas, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Tarp varžybose dalyvavusių aštuonių komandos „Mediafon-Motoshop“ komandos narių geriausiai pasirodė Mykolas Paulavičius, E2 klasėje užėmęs 3 vietą.

REKLAMA

„Džiaugiuosi, kad pirmą kartą Lietuvoje buvo surengtos „Enduro sprint“ varžybos. Trasa buvo vidutinio sudėtingumo, su įdomiu pakilimu upelio vaga, stačiomis įkalnėmis ir nuokalnėmis. Kaip pirmosioms metų varžyboms – pats tas, - po finišo sakė M. Paulavičius. - Savo rezultatu esu patenkintas. Varžovai buvo labai stiprūs, važiavo atnaujinta technika. Konkurencija buvo tikrai didelė. Pirmosios sezono varžybos visada pažeria netikėtumų, tampa atspirties tašku visam sezonui.“

REKLAMA
REKLAMA

Trečiosios vietos laimėtojas teigė, kad šį sezoną labiausiai stengsis tobulėti motokroso trasose.

„Labiausiai reikia tobulėti šioje srityje, nes seni motokroso vilkai joje itin gerai jaučiasi. Enduro trasoje ir aš pats jaučiausi tikrai gerai. Būsimose varžybose geresnių rezultatų sieksiu ir aš, ir visa mūsų komanda“, - sakė motociklininkas.

Balandžio pabaigoje dalis „Mediafon-Motoshop“ komandos Biržuose dalyvaus Lietuvos „Cross Country“ čempionato ir taurės I etape. Kita ekipos dalis tuo metu vyks į Rumuniją ir išbandys jėgas orientacinėse varžybose kalnuose.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų