• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Ryte dėl neatsargumo ar aplaidumo galite prisidaryti problemų. Dieną seksis neblogai. Galite sudaryti naudingą sutartį, sublizgėti kompetencija ar kūrybiškumu. Tačiau per naivumą ar polinkį svaigintis galite šio bei to netekti.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Kils ūpas aktyviau veikti profesinėje srityje, versle, daryti permainas, siekti kažko naujo. Galite įsigyti norimą daiktą. Tačiau už kai kuriuos malonumus bei principus teks užmokėti didesnę kainą nei jie iš tikrųjų verti.

REKLAMA

Dvyniai Rytą saugokite savo turtą, ypač raktus, mobilųjį telefoną, automobilį. Galite išgirsti įdomių naujienų iš artimos aplinkos žmonių, žiniasklaidos. Turbūt pajusite, kad energijos ir galimybių turite daugiau nei manėte. Venkite girtis.

Vėžys Ryte būkite itin atsargūs kelyje ir kontroliuokite savo žodžius. Neatsargiai surizikavę galite iškrėsti kvailystę ar ką nors įžeisti. Jums palankaus gerbėjo dėka galite atsikratyti kažkokios problemos. Nerimą sukels artimas žmogus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Produktyvi diena, tačiau be darbo, įtemptų pastangų ir kūrybinių kančių nieko nepasieksite. Galite sulaukti naujovių darbe, siūlymo keisti darbo vietą, metodus ar kt. Vakaras bus romantiškas, su kūrybiniu polėkiu ir įkvėpimu.

Mergelė Rytas nepalankus sveikatai. Regis, apsispręsite keisti įvaizdį ir net gyvenimo būdą, pradėti sportuoti, laikytis griežtos dietos. Neblogai seksis numatyti darbai. Galite sulaukti reikalingos pagalbos. Venkite svaigalų.

Svarstyklės Ryte gresia smulkūs susižalojimai, tad pasisaugokite. Gali būti, kad išgyvensite dėl nesklandumų darbe arba dėl artimą žmogų užklupusių problemų. Kai kurie pokalbiai bus tokie nekonkretūs, kad neverta tikėti išgirstais pažadais bei komplimentais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Rytas bus apgaulingas. Pasisaugokite neatsargių asmenų, sukčių. Teks prisitaikyti prie kintančios situacijos, ieškoti naujų saviraiškos galimybių. Be reikalo neišlaidaukite.

Šaulys Rytas gana pavojingas nuostolių prasme. Neužkibkite ant aferistų kabliuko. Įdienojus seksis neblogai. Galite gauti svarbių žinių iš aukštesnės institucijos arba per internetą. Kils noras plėsti akiratį, bendrauti su nepažįstamaisiais.

Ožiaragis Gana veikli ir dalykiška diena. Galite gauti palankų atsakymą dėl papildomos veiklos, verslo užsakymo ar pan. Tačiau gali paaiškėti, kad kažkuria prasme turėjote nerealių iliuzijų. Nepasiduokite provokacijoms.

REKLAMA

Vandenis Šiandien būsite aktyvūs, nusiteikę bendrauti, siekti aplinkinių dėmesio. Regis, nebus kliūčių susitarti dėl aktualių jums dalykų, deramai sutvarkyti skubius reikalus. Tik savo neatsakingu elgesiu negundykite vagių, sukčių.

Žuvys Pažįstamas asmuo gali suteikti konfidencialios informacijos, kuria pasinaudoję lengviau susidorosite su asmeninėmis problemomis. Nuo pat ryto itin trauks svaigalai, stigs objektyvumo. Lengva užkibti ant sukčių kabliuko.  

Šaltinis vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų